2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدم😐😶

383 بازدید | 17 پست

من خیلی شاد و سر حال بودم ، چند وقته همش مهمون واسم میاد دلم واسه تنهایی هام و درس خوندن هام تنگ شده 

از شهرستان مهمون اومده واسم دیگه خسته شدم 

دست تنهام ، روال زندگی از دستم درومده 

نمیدونم چکار کنم خیلی استرس و اضطراب اومده سراغم واقعا سخته

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خوشحالم زن قبلیه شوهرم مزدوج شدههههه

به سلامتی عزیزم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من خیلی خوشحالم زن قبلیه شوهرم مزدوج شدههههه

جان؟🙄🙄🙄

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

منم اوایل همینطور بودم اواخر دوران ارشدم بود میخوایتم دفاع کنم هرشبم خونواده همسرم میومدن خونه مون یا دوستای شوهرم مدام گریه میکردم بعد کم کم عادت کردم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حق داری کرونا هم جلودارشون نیس؟

نه اصلا توجه نمیکنن ، یه کم بهم فشار اومده

همش با لباس و حجاب اصلا یه حس بدی دارم 

نهار میپزم فکر شامم

نه اصلا توجه نمیکنن ، یه کم بهم فشار اومده همش با لباس و حجاب اصلا یه حس بدی دارم  نهار میپزم ...

درکت میکنم سخته 

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
منم اوایل همینطور بودم اواخر دوران ارشدم بود میخوایتم دفاع کنم هرشبم خونواده همسرم میومدن خونه مون ی ...

واقعا آدم اذیت میشه ، منم یه شخصیتی دارم که عاشق اینم تو خونه با شوهرم تنها باشیم بشینم درس بخونم یا کارای دیگه انجام بدم ، برقصم و ...

الان دو هفته ست نرقصیدم