2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید دارم سکته میکنم

577 بازدید | 30 پست

سلام خانمها

من روز پنجم پریودیم خوردن قرص ال دی رو شروع کردم دو شب خوردم و فرداش نزدیکی داشتم ( همسرم کاندوم هم استفاده کرد) شب بعد نزدیکی هم یک عدد ال دی خوردم ولی چون خیلی عوارض داشت دیگه نتونستم ادامه بدم و قطع کردم الان شانزده روزه از نزدیکی ما گذشته و من هنوز پریود نشدم. البته از اون موقع دیگه نزدیکی نداشتیم حالا من از شش روز پیش دلم درد میکرد و کمی دچار لکه بینی شدم البته از دیروز سینه هام و دلم دوباره درد میکنه و ترشحم خیلی کم شده و بنظرتون چیکار کنم چه خاکی تو سرم بریزم البته من عقد هستم اگه بارداری رخ میده آبروم میره

عقد کردی دیگه ابروت چرا بره

شوهرت بوده

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار نیستی،چون قرصه رو مرتب نخوردی قاطی کرده بدنت

اخه امکان نداشت عقب بندازم البته ماه قبلش هم قرص اورژانسی خورده بودم بعدش پریودهای من نامنظم و دوره سیکم ۲۱ روزه و سه روز قبل از خونریزی اصلی من دچار لکه بینی میشم همیشه

وا حالا با یک ماه قرص خوردن که عیبی نداشت .برو ازمایش بده خیالت راحت بشه .عزیزم اسپرم تا ۴ روز زنده هست احتمال بارداری هست منم مثل شما شوهرم روز ۵ پریودی رابطه داشتیم قرص اورژانسی خوردم .ال دی هم خوردم