2777
2789

من یه بار تو دوران نامزدی با شوهرم شرط بندی کردیم سر یه چیز که اگه برد ان من بزارم موهام بلند بشه اخه من همیشه موهام کوتاه اگه من بردم ان کچل کنه😈خلاصه من بردم اقا هم زد زیرش یه شب خونه باباش موندم اقا خوابش خیلی سنگین منم با قیچی موهاش زدم😁صبح که پاشدرفت سرویس یه دفعه صدا فریادش می امد که می کشمت دستم بهت برسه از سقف اویزونت می کنم امد افتاد دونبالم پدرومادر شوهرم از خنده ریسه شده بودن اخرشم رفتم پشت پدر شوهرم قایم شدم انم هی هرس می خورد پدرشوهرم می گفت حقت باختی باید کچل می کرد نفهمیدم چه شد یه دفعه گرفتم انم نامردی نکرد من برگردوند از پا اویزون کرد خواهرشم هی فیلم گرفت همه می خندیدن هی می گفت بگو دیگه شوهرم اذیت نمی کنم تا ولت کنم هنوز که هنوز ان فیلم داره نامرد تازه هر چند وقت یه بار میزاره رو تیوی نگاه می کنه قه قه می زنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واب خدا.. من ده ساله جلو خانواده شوهرم هنوز بلند حرف نزدم... 

اين چه حركاتيه آخه...

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
واب خدا.. من ده ساله جلو خانواده شوهرم هنوز بلند حرف نزدم...  اين چه حركاتيه آخه...

خب من با پدر ومادر شوهرم خیلی رفیقم خیلی بامزه دوست داشتنی هستن تازه پدر شوهرم خیلی باحاله شوخ اینقدر که جلو همه قربون صدقه عشقش خانم جون می ره

ان😂

خوشبحالتون.همیشهههههه شاد باشید الهی🧡❤💜

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یبار داداشم داشت پریز برقو درست میکرد مث اینکه سیم هاش زده بود بیرون بعد م کلی استرس داشت که مثلا برق نگیرتش و ... خوب خلاصه من گوجه سبز دستم بود کتفشو هدف کردم بعد زدمش یه دادییی کشید گف واااااای مردم مردم برق منو گرف تا منو دید میخندم دنبالم دوید تا پنج کوچه فقط ار دستش فرار میکردم  

کاربری دست دو نفر 
یبار داداشم داشت پریز برقو درست میکرد مث اینکه سیم هاش زده بود بیرون بعد م کلی استرس داشت که مثلا بر ...

بابا ایول خوشم امد منم شوهرم خیلی با وسیله برقی ورمی ره باید یه بار این بلا سرش بیارم🤣

بابا ایول خوشم امد منم شوهرم خیلی با وسیله برقی ورمی ره باید یه بار این بلا سرش بیارم🤣

ما یکبار تو ماه عسل  داشتیم تو دریا غرق میشدیم با جت اسکی بودیم و بعدش رفتیم با لباسهای کلااا خیس رفتیم تو رستوران نشستیم غذا بخوریم هی گارسون میومد زیر پای ما آبارو جمع میکرد خخخخخ

ما یکبار تو ماه عسل  داشتیم تو دریا غرق میشدیم با جت اسکی بودیم و بعدش رفتیم با لباسهای کلااا خ ...

من جای صاحب رستوران بودم بیرونتون می کردم 🤣بیچاره گارسونه🤣🤣