2777
2789
عنوان

کیا تا حالا فال گرفتن؟بیایننن

273 بازدید | 18 پست

به شما نگفتن مهاجرت میکنید؟از چندتا پرسیدم هم‌به اونا هم من گفت مهاجرت میکنی

در صورتی ک من اصن قصد مهاجرت رو نداشتم😑

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمن ۶ سال پیش گف ولی خبری نیس هنوز ک

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
به دوست مامانم گفته مهاجرت میکنی درحالی که آه ندارن با ناله سودا کنن به منم هی میگه میری خارج  ...

اره فک کننم به همه میگن😐

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
بمن ۶ سال پیش گف ولی خبری نیس هنوز ک

ب من گفت تا فلان تاریخ مهاجرت میکنی🙄

به من میگفت دوست پسرت میاد یه ماه دیگه الانم با کسی نیست تا دو ماه بعدشم عروسی میگیرین

الان سه ماه گذشته طرفمم که کلا با یکی هستش

این فالبینا چرت و پرت زیاد میگن

بمنم گفت،همه چیزش درست بود الا این یکیش

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
بمنم گفت،همه چیزش درست بود الا این یکیش

ب منم چیزای دیگه ای گفته انشالله ک اتفاق بیفته

ب منم چیزای دیگه ای گفته انشالله ک اتفاق بیفته

انشالله💖

به من میگفت دوست پسرت میاد یه ماه دیگه الانم با کسی نیست تا دو ماه بعدشم عروسی میگیرین الان سه ماه ...

پیش کی فال گرفتی؟

منم قبلا فال گرفتم یبار گفت یه خواستگار میاد خودت عسقت و ول میکنی با اون ازدواج میکنی یبار گفت باهمین ازدواج میکنی!!! هردوشو میگه که یکیش دراد منم با همون عشقم ازدواج کردم .... الانم برای بچه میخواستم فال بگیرم ولی نکردم این کارو .... بنظرم فال مثل کفر به خداست چون هیچکس جز خدا از آینده خبر نداره فقط توکلت به خدا باشه و بس

کاربری دست دو خواهره😎