2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد از قطع دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 62636 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من دوفاستون خوردم الان ۲۰ روزه قطع کردم ولی پریود نشدم تنبلی تخمدان هم دارم بنظرتون باردارم؟

سلام عزیزم خوبی می دونم خیلی وقته ازتایپیک گذشته شماکی پریودشدین ؟منم ۲۲روزگذشته بی بی منفی نشدم 

بعد ۴ سال و ۱۱ ماه باردار شدم

سلام عزیزم

من هم تنبلی تخمدان دارم

بعد از تزریق دوز دوم واکسن کرونا پریودی من کاملا قطع شد و بعد یک سال با قرص ال دی پریود شدم بعد یکسال دوباره رفتم دکتر ازمایش گرفتن و گفتن تنبلی تخمدان بهتر شده و ال دی مصرف نکنم و دوفاستوم استفاده کنم به مدت ۶ ماه و این هم گفتن که ویتامین بدنم کمه و کم خونی هم لب مرز هست

الان من یک دوره ده روزه دوفاستوم رو مصرف کردم و حدودا از اخرین قرصم ۲۰ روز میگذره و من پریود نشدم تست هم دادم منفی بود 

کسی میدونه چجوری باید درمان کنم؟

نزدیکی از بعد 12سیکل ی شب درمیان پیاده رویی میکردم و روزی ی قاشق سیاه دانه با اب قورت دادم مکمل و د ...

عزیزم روش استفاده سیاهدانه رو بهتر میگی یعنی نجویده قورت میدادی؟مگه نمیگن مغزش باید بیاد بیرون 

۱قاشق غذاخوری؟

سلام خانوما 

من چند ماهه که دوفاستون استفاده میکنم هر ماه ک از رو 14پریود می‌خوردم ب مدت 10روز 

بعد قطع قرص دقیق روز سوم پریود میشدم 

ولی الان چند روزه ک گذشته دوروزم هست که از وقت موعدم گذشته ولی دیروز ک موعدم بود بی بی چک زدم منفی بود یعنی زود زدم بیبی چکو🥲