2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد از قطع دوفاستون

62499 بازدید | 53 پست

امروز ۱۰ روزه از خوردن قرصم میگذره هیچ علائمی ندارم نه پریود و نه بارداری 😐

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره که دوفاستون خوردم

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
هن😐 مطمئنی حامله نیستی؟ آخه من حداکثر ۷ روز بعد پریود بودم

جدی من نشدم هنوز 

سرچ کردم که امکان داره تا ۱۴ روز طول بکشه 

از طرفیم نمیخوام تو ذوقم بخوره با بی بی منفی 

بی بی چک 

فردا موعدمِ اگه نشدم میخرم 

هر ماه بیستم میشدم

اکثر خانوم های سایت از این قرص راضی بودن 

انشالله منم باردارم 😍

مطمعنن بارداری

خدا کنه 😍😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃

هن😐 مطمئنی حامله نیستی؟ آخه من حداکثر ۷ روز بعد پریود بودم

چند دوره استفاده کردین شما؟ 

هر ماه بعد ۷ روز پریود میومد؟

چند دوره استفاده کردین شما؟  هر ماه بعد ۷ روز پریود میومد؟

۳ دوره...دقیق نه ولی ماکسیمم تا ۷ روز میشدم...ببین اگه گفته طبیعیه تا ۱۴ روز فعلا صبر کن...حداقل بزار از موعدت بگذره بعد بی بی چک بزن...ایشالا هرچی میخای بشه😍

صبوری میکنم تا طلوع آفتاب❤

ممکنه تا ۱۵ روز بعد پریود بشی. من هر ماه با قطع دوفاستون بعد از ۳ روز پریود میشدم. ماه قبل ۱۵ روز بعد پریود شدم ، اونم با مصرف قرص پروژسترون۱۰ عدد به مدت ۵ روز !  

دومین ماه مصرف دوفاستون باردار شدم 

دومین ماه مصرف دوفاستون باردار شدم 

مبارکت باشه عزیزم 

میشه بگی بعد بارداری شیمیایی چی کردی آزمایشات سقط دادی کمک کن لطفا 

رفتم دکتر آزمایش هورمونی و سقط نوشته دومیلیون شده موندم چی کنم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
مبارکت باشه عزیزم  میشه بگی بعد بارداری شیمیایی چی کردی آزمایشات سقط دادی کمک کن لطفا  ر ...

مرسی عزیزم انشالله روزی خودت 

لازم به آزمایش نیست 

نمیشه سقط گفت لقاح انجام گرفته اما لانه گزینی نه هنوز هیچ دکتر دلیلشو نفهمیده😁

من دی ۹۸ این اتفاق افتاد برام دکتر نرفتم تا اردیبشهت برام آزمایش هورمونی  نوشت معلوم شد تنبلی تخمدان دارم 

امپول hcg,hmg بهم داد اما باردار نشدم دکترو عوض کردم رفتم پیش ی دکتر دیگه تا آزمایش شوهرمو دید گفت با این اسپرم باردار نمیشی باید معرفیت کنم به مرکز ناباروری 😢

بهش گفتم سقط  داشتم گفت مطمئنی؟😢

نا امیدم کرد بازم دکترمو عوض کردم 😁

رفتیم پیش ی دکتر دلسوز و مهربون که کلی بهم امید داد مولتی وومن و سی عدد دوفاستون بهم داد 

سونو،آزمایش ذخیره تخمدان و هورمون، و ی آزمایش اسپرم دیگه برای شوهرم 

گفت شوهرت تحرک اسپرمش پایینه باید بره دکتر اورولوژی 

برگشتم گریه کردم که ذخیره پایینِ که برام آزمایش نوشته 😢

اینم بگم دکتر اخری بهم گفت سیاه دونه خودتو شوهرت بخورین من و شوهرم روزی نصف قاشق غذا خوری با اب قورت دادیم

ماه اول سونو انجام دادم فولیکول ۱۷ بود 

ماه دوم نه دکتر رفتم نه سونو حتی اون ازمایش ذخیره رو هم باید دومین روز پریود انجام میدادم اما نرفتم 

روزی ۶ هراز قدم میزدم یعنی روزی ۶ کیلومتر پیاده روزی تند