2777
2789
عنوان

خانومای اهوازی ...ای وی اف های موفق دکتر نقاب بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 9253 بازدید | 213 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من آی یو آی بودم با نقاب همون بار  اول گرفت خدارو شکر.. به نظرم آرامش خیلی مهمه من خودم یه ادم استرسی و همیشه نگران بودم ولی اون ماه عجیب خدا بهم یه ارامشی داده بود اصلا استرس نگرفتم و گرفت من بعد آی یو آی نشاسته ی گندم و چندبار ماکارونی خوردم به پیشنهاد دوستم 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
اسی من آی یو آی بودم با نقاب همون بار  اول گرفت خدارو شکر.. به نظرم آرامش خیلی مهمه من خودم یه ...

سلام عزیزم مرسی امید دادی 😍😍 چقد خوب 

ایشالا نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت 🙏😍 

برا ما هم دعا کن خدا بخواد ماه بعد میرم انتقال 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم مرسی امید دادی 😍😍 چقد خوب  ایشالا نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت 🙏😍  برا ما ...

ان شالله ماه بعد تایپیک بارداری بزنی عزیزم.. فقط هر استرس و حاشیه دور و برت هست بذارش کنار و آرامش داشته باش 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

هر وقت میام اهواز برم پیش دکتر منشی هاشون رو مخ هستن اصلا مثل ادم جواب نمیدن😩😐

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
دیگه نداشتم دوباره پانکچر کردم 😔 الان کلا ۳جنین دارم واین ماه انتقال میدم

عزیزم همون احتشام زاده انجام دادی ؟ 

ایشالا با همینا مامان میشی 🤲🤲🤲

من انتقال دوم منفی شدم قبل عید 

الان سه روزه برا بار سوم انتقال دادم برام دعا کن دوستم خیلی داغون میشم این بارم نتیجه نگیرم 

عزیزم همون احتشام زاده انجام دادی ؟  ایشالا با همینا مامان میشی 🤲🤲🤲 من انتقال دوم منفی شدم ...

اره احتشام زاده

ای وای خدا رحم‌کنه بهمون

انشاالله به حق این ماه عزیز نی نی بچسبه به دلت ،تو این ماه انتقال دادن خودش سعادته

دعابخون ذکر بخون قران بخون دلت اروم شه

اصلا به خودت استرس نده مامان شدی این دفه🙏🏼🙏🏼💋💋💋💋💋💋💋💋💋

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
اره احتشام زاده ای وای خدا رحم‌کنه بهمون انشاالله به حق این ماه عزیز نی نی بچسبه به دلت ،تو این ما ...

خیلی فکرم به هم ریخته 

ناامیدم این سری 

نمیدونم چرا 😔

چن تا تخمک‌و جنین شد برات ؟