2777
2789

ستارتر جان ببخشید💕💕💕

بچه ها لطفا واسه ۳تا تاپیک اخرم گزارش بزنید

واستون صلوات میفرستم دوستان💕💕

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والامنم کم اوردم فوش میده اذیت میکنه دیگ فقط گریه میکنم ازخونخ میزنم بیرون بیرون ابرومومیبره تومغازه ها دیگ کم اوردم رسما حرفم گوش نمیده یکس حرف بدبزنه درجاضبط میکنه

رنگ ولایتhaircolorist

از اول امرو نهی کردم و تشویق و تکرار .‌کار بد تنبیه شده ینی محروم از بازی و اسباب بازی و خوراکی. کار خوب تشویق شده ماراحتی من ناراحتش میکنه و سعی میکنه خلاف میلم نباشه ۲۳ ماهشه

روانشناسی کودک

حرفم یکیه ،بگم نه دیگه نه ،خودشو بکشه ،هم نه ،از اول اینجوری بوده الان دخترم یکی هفت سالشه ،یکی شش ساله ،بسیییییار بچه های خوب و عالی و به وقتش هم شیطنت میکنن،ولی پسرمو این باباش نمیزاره تربیتش کنم ،پنج ماهش انقدر دوسش کرده که حد نداره ،بچه باید از روز اول تربیت بشه ،تمام

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
والامنم کم اوردم فوش میده اذیت میکنه دیگ فقط گریه میکنم ازخونخ میزنم بیرون بیرون ابرومومیبره تومغازه ...

اوخی چندساله هست؟  فوش باید به اطرافیان تذکر بدی که تکرار نکن.   بعد از یه سنی دیگه نمیگه.      گریه خیلی بد☹️

من بسیار مامان خوب و بروزی هستم ولی بازم گوش نمیدن😂😂😂 اسمش روشه بچه یروز گوش میده یروز نه ما ک ...

توی مهمانی توی یه جمع چی کارمیکنی؟ کنترل اینکه اروم باشه