2777
2789
عنوان

شفا......

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 19 پست
من چهارده سال هست که دارم روی خودم کار میکنم روی نقص های درونم روی نقاط قوتم..کلا روی خودشناسی ...تغ ...

خودشناسي خيلي سخته من كتاب نيمه تاريك پنهان خوندم چيزي دستگيرم نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خیلی ممنون از مطالب زیباتون...میشه منو یکم راهنمایی کنی خیلی سر درگمم.همش منتظر یه انقلاب تو خودمم همش فکر میکنم باید تغیر کنم از این حالت زود باوری که دارم دربیام یه چند روز خوبم بعدش دوباره رها میکنم همه فکرامو..یه دختر ده ساله معلول ذهنی دارم ک فکرم همش درگیرشه همش میگم کجا رو اشتباهی رفتم ک این شده زندگیم چرا...

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
سلام عزیزم خیلی ممنون از مطالب زیباتون...میشه منو یکم راهنمایی کنی خیلی سر درگمم.همش منتظر یه انقلاب ...

سلام عزیزم . جواب شما تو همین تاپیک یا شاید تاپیک های دیگه م باشه . شما ب پذیرش نرسیدی . شما ب ارامش واقعی نرسیدی در تقلا هستی برا رسیدن ب ارامش . برای ده دقیقه توی جای ساکت بنشین و فقط صدای تنفست رو بشنو . هر وقت ذهنت جایی رفت دوباره فقط روی تنفس ت تمرکز کن . هرروز و هر لحظه این کار رو انجام بده . میدونی چی میشه ؟ذهنت از فکر و خیال خالی میشه و آماده پذیرش جریانهای آگاهی بخش میشی . اگه غذا میخوری ب مزه رنگ همه چیزش توجه کن . ب گلهای توی خونه ت با دقت نیگا کن و. تحسین شون کن . زیبایی ها رو تحسین کن . اینها تمرین برای حضور در لحظه ست . برای اینکه تمرکز ت رو بالا میبره و میتونی روی اون موضوعی ک گفتی کار کنی . در مورد دختر تون نگرانی های شما و درگیری های فکری تون کار روو خراب تر میکنه . کمکش کن ک از سطحی ک هست بالاتر بیاد . کمکش کن چون اون شما رو ب عنوان مادر انتخاب کرده و بی دلیل نبوده 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
سلام عزیزم . جواب شما تو همین تاپیک یا شاید تاپیک های دیگه م باشه . شما ب پذیرش نرسیدی . شما ب ارامش ...

ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی.خدا کنه بتونم 

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم