2777
2789
عنوان

شوهران دروغ گو😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 22 پست

مال من بیشتر در مورد شیفتاش، مثلا افه، ولی شیفت از این و اون برمیداره ک براش اضافه کار بخوره

در مورد خانوادشم خیلی دروغ میگه ...میخواد وانمود کنه همه چی گل و بلبله

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
بیشتردرزمینه بیشتردروغ میگن😝 نمیدونم چون آل بردش نیس هنوز

خدایااااا ببخشید خواهر 😄

آل کیه ال چیه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانی😎

دقیقا ! مخصوصا پس اندازشونو 

خدایااااا ببخشید خواهر 😄 آل کیه ال چیه

نمیدونم ی نیست درجهانی که نیست درجهان منوباخودش برده دور دور خوشبختانه🤣

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
اصلا چطور بفهميم دروغ ميگن؟

خواهر یعنی دستت نیومده!!!؟ بلاخرخ یه بار ک خودشو رو کرده مچشو ک گرفتی!

من مجردم ولی دیدم ک از خاطرات سربازی تعریف میکنن همش خالی بندیه.

چون‌خاطراتی ک عمو پسرعمه و همسایه وووو تعریف کردن همه ی جور بوده😄😄😄همه میرفتن مرخصی دیگه برنمیگشتن و اضافه خدمت میخوردنو ب جای دوسال چهار سال رفتن انقدر ک اضافه خدمت خوردن گونه های خالی بند ترشونم زدن زیر گوش فرماندشون😄😄😄😄