2777
2789

خواستم بگم من هیچ وقت آرزوم بر آورده نشده،هیچ وقت به چشمش نیومدم

هیچ وقت خدا دوستم نداشته

هر چه قدر نزدیکش شدم، اوضاعم رو سخت تر کرد

هر چی دعا کردم

چله گرفتم،نذر و نیاز کردم

هیچی

خدای من ...

من رو نمیبینه و ندیده هیچ وقت 

خدای شما رو نمی دونم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای خوبشم میرسه مطمئن باش

آره مطمعنم

مطمعنم که میرسه

اما زمانی که نه من شوقی دارم نه نایی

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

من عکس تو هستم استارتر

خداهمیشه همراهمه

هرچی خواستم داده

هرچی گفتم شده

هرجاخواستم بوده

یقینا که از این به بعدم همینطوره چون مطمئنم ازش

اینا همه بر میگرده به میزان اعتماد ویقین خودت به خدا

شاید ی حکمتی داشته

بد شدن حال من

اونم اینجوری

چه حکمتی داره جان؟

ببین عزیز خدا به وقت خودش حاجتمونو میده نه به وقت ما خودش میدونه چه زمانی بهتر فقط صبور باشو توکل کن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چه جالب ولی خدا همیشه منو میبینه. اگرم سختی تو زندگیم باشه مقصرش خودمم خرچی بدیه مقصرش من بودم و هرچ ...

خوبه که خداتورو میبینه

آره مطمعنم مطمعنم که میرسه اما زمانی که نه من شوقی دارم نه نایی

اشتباه میکنی درست زمانی میرسه ک فکرشو نمیکنی ولی غیرممکن خدا ممکن میشه برات و اونجاست ک معجزه خدا رو هم میبینی ینی درست سر وقت مطمئن باش

بد شدن حال من اونم اینجوری چه حکمتی داره جان؟

من واسه داداشم حکم اعدام دادن ولی بازم میگم کار خدا بی حکمت نیست،خودش فقط میدونه صلاح درچیه،توکل یعنی تا این حد مطمئن بودن از خدا که به ضررمون کاری نمیکنه

عزیز دلم شاید باید استغفار کنی ،میگن اگه یه خواسته ای داری قبلش باید گناهاتو ترک کنی،خدا همه رو دوست ...

من چهل روز گناه نکردم هیچی

بارها استغفار کردم

توبه کردم

تهشم اینجوری

اوضاعم ۱۰۰ برابر بدتر شد