2777
2789
فکر نکنم اونایی که بدتر میشن بیشتر ریه شون درگیر شده برای شما بویایی و چشایی هست ایشالا زود خوب میشی ...

ممنونم عزیزم میترسم ریه م یهو درگیر شه تند تند میرم حموم میگم حالم بد بشه برم بیمارستان آماده باشم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ممکنه بدتر بشیم؟؟

خواهش میکنم...روزای اول رو نمیدونم ولی روز هشتم نهم دیگه بعیده بدتر بشید...فقط چیزای مقوی بخورید و به خودتون برسید...ممکنه اشتهاتون کم بشه لطفا خودتون نخوردن غذا به این بی اشتهایی دامن نزنید هوای خونتون تهویه داشته باشه...موادی مثل ضدعفونی کننده ها گل اسپری مواد شوینده عطر حیوون خونگی ترشیجات تندیجات خربزه و انار و انگور  آلرژن هستند مصرفشون نکن تقریبا دو هفته هم به طور متوسط زماتن میبره قرنطینه باش تا به کسی منتقل نکنی

خواهش میکنم...روزای اول رو نمیدونم ولی روز هشتم نهم دیگه بعیده بدتر بشید...فقط چیزای مقوی بخورید و ب ...

الان یک هفته س زیادم سخت نبود فقط حس بویایی چشایی ندارم اذیتم یه کم هم کوچولو سرفه میکنم خ کم ممنونم عزیزم 🙏🙏🙏

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
ممنونم عزیزم میترسم ریه م یهو درگیر شه تند تند میرم حموم میگم حالم بد بشه برم بیمارستان آماده باشم

مایعات زیاد بخور تا اگه ویروسی هم هست بره تو معده. سرماخوردگی ساده هم که ویروسه میگن مایعات بخورید کرونا هم ویروسه . آب هویج آب سیب چایی مدام بخورید تا ویروس دفع بشه

الان یک هفته س زیادم سخت نبود فقط حس بویایی چشایی ندارم اذیتم یه کم هم کوچولو سرفه میکنم خ کم ممنونم ...

فکر نمیکنم بدتر بشی بویایی چشایی یکم دیرتر برمیگرده سرفتم همینطوره مثل بویایی چشایی به مرور خوب میشه...ان شاءالله که هرچه زودتر خوب بشی عزیز