2777
2789

اول بگم پدرشوهرم ی آدمیه هیچ کس رو قبول نداره دوس داره ازهمه ایراد بگیره واسه همه تصمیم بگیره...

دخترمن یک سال و نیمشه یه پتو داره ک ب شدت بهش اعتیاد داره و وابستس هرجا میریم میبرم پتو رو چون اگه همرام نباشه انقد گریه میکنه ک بی حال میشه

بعد هرموقع پتو رو میشورم بچم انقد گریه میکنه ک از عمرش کم میشه انگار

امروز میخواستم لباس بشورم دیدم پتوش خیلی کثیفه ولی گفتم ولش کن گناه داره مریضم هست الان بخواد گریه هم بکنه بی حال میشه

هستین ک بگم آیا؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بگو تورو خدا قطره چکونی نگو

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

نه نیستیم

این سوالو دقیقا از کجاتون میارین

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

بگو

آخی عزیزم

منم تو این سن به بالشت هام و مخصوصا ناز بالشتی که بغل میکنم وابستم به شدت،بالشت هارو نتونم ببرم ناز بالشتم و میزارم تو جمدون میبرم میافرت،انقدم زشته لعنتی😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂