2777
2789
عنوان

تا حالًا خانواده شوهر بهتون كادو دادند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 84 پست

برن بمیرن

تا حالا نشده پدر شوهرم دس کنه تو جیبش بگه عروس بسا این هزاری مال تو گمشن

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
تا حالا نه کادو دادن نه عیدی و این چیزا نه به من زنگ میزنن نه به همسرم و الانم قطع رابطه ایم کلا ...

خوب اقلا به شوهرت هم زنگ نميزنن. مشكل من اين هست كه به شوهرم زنگ ميزنن و مخصوصا من رو ناديده ميگيرن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت حرص نميخوره و ناراحت نميشه؟ من خيلي ناراحت هستم كه با اين خانواده وصلت كردم 

برام تعریف میگنه اوایل خیلی ناراحت میشده اما الان براش مهم نیست بیشتر برا پدرم ناراحته ...چون واقن پدر بزرگم ب پدرم بدی میکنه......در کل الان ب من میگه وقتی دید کسی رفتارش ناراحتت میکنه و این رفتار تکرار شد از ی جایی ب بعد رابطه رو تموم کن راحت بشی ....شما چند ساله ازدواج کردی؟

اره خیلی.مادرشوهرم هرموقع میاد خونمون برای خودم و بچه هام هدیه میاره.هرسال ۶۰ کیلو آبغوره.ابلیمو ،کش ...

لایک داری هم خودت هو خانواده شوهرت👍👍👍😍😍😍

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
برن بمیرن تا حالا نشده پدر شوهرم دس کنه تو جیبش بگه عروس بسا این هزاری مال تو گمشن

بقيه چي؟ خواهر شوهرهات؟ مال من همه خسيس و بي عاطفه هستند.. دريغ از يك تلفن كه اقلا تلفني تبريك بگن

اخه فقط تولد نيست. بقيه وقتها هم همين هستند.  كلا بويي از انسانيت نبردند. مادرت ناراحت نميشه ...

اره پدرم خودش تنها میره ی سر میزنه ..ما عید به عید خانوادگی میریم فقط ...تمام مشخصات خانواده شوهرتو خانواده پدرم دارن .....فقط کم کردن ارتباط و پایین اوردن انتظارات میتونه ارومت کنه ....یعنی برات مهم نباشه زنگ میزنن یا ن 

تو چی؟ کادو دادی؟ زنگ میزنی احوالشونو بپرسی؟

من خيلي اين كار رو كردم و مادر دادم قبلا. الان ديگه نميكنم چون يكطرفه بود. تبريك تولد هم مثلا به خواهر شوهرم گفتم چند ماه پيش ولي اون حتي يك پيغام هم نداد . كادو هم ميداذم از شوهرم زنگ ميزدند و تشكر ميكردند