2777
2789

۷ سال ازدواج کردیم,تو این مدت من چندین بار متوجه شدم که همسرم عکس و فیلم پ و ر ن نگاه کرده,و من رو این موضوع خیلی خیلی حساسم,و کلی دعوامون شده,بعدش قول داده نبینه,چند روز  پیش به طور اتفاقی فهمیدم که همسرم با شماره دیگش یه پیج اینستا داره که فالووراش همش زنای س ک س ی و ...هستن,به همسرم گفتم ولی اون گردن نگرفت و گفت که شماره منو هک کردن,ولی من از اسم مستعار و پست هاش مطمئنم که پیج خودشه,خلاصه قیامت به پا کردم و میخواستم وسایلامو جمع کنم برم خونه بابام که جلومو با زور گرفت و در و قفل کرد و نذاشت برم,دلم و انقد شکسته که نمیتونم صورتشو نگاه کنم,یه بچه ۴ ماهه هم دارم,بهش میگم باید اعتراف کنی و علت کارت و بگی بعدش ببخشمت,اما اون گردن نمیگیره ومیگه کاری نکردم ولی معذرت میخوام.

اگه شما بودین چیکار میکردین؟چه رفتاری میکردین؟

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

شوهر منم اینستا نگاه میکنه .من ریلکسم بیخیال 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی..

دیدم و بعد اینکه دیدم دعوا و... بی فایده اس باهاش کنار اومدم و برام بی معنی شد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

عزيزم هركسي نحوه برخوردش با اين قضايا فرق داره من بودم دفعه اول جدا ميشدم شايد يكي بياد بگه خودمم بازهمسرم ميبينم يا واسش مهم نباشه فرق دارن ادما با هم،ولي شما الان بچه داريد

به نظرم بريد مشاور بهترين تصميم و بگيريد واسه ادامه زندگيتون

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

اکثر مردا میبینن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌