2777
2789
عنوان

خشکی روی آلت مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 12184 بازدید | 82 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بکنش بده گربه بخوره

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

استارتر عزیز 

زخم روی آلت تناسلی چه در خانم‌ها و چه در آقایان می تواند علت های متفاوتی داشته باشد از جمله تب خال های تناسلی عفونت های قارچی و عفونت های کلامیدایی و سوزاک انواع و بدخیمی های پوستی و برخی عفونت های منتقله جنسی

که تشخیص افتراق این بیماری ها حتما توسط پزشک انجام می شود توصیه می کنم حتما به پزشک مراجعه کرده و داروی مناسب خودتان را دریافت کنید و از مصرف دارو های توصیه شده توسط افراد غیر متخصص جداً خودداری کنید و تا زمان بهبود کامل از رابطه جنسی پرهیز شود

یک نکته هم که خیلی مهمه اینه که در عفونتهای دستگاه تناسلی در افراد متاهل حتماً باید هر دو زوج درمان شوند و درمان یک زوج به تنهایی جوابگو نیست