2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

665 بازدید | 16 پست

سلام خانما...من هفته 37ویک روزمه...ولی گاهی اوقات شبا انقباض ودرد پریودی موقت دارم...بارداری دومم..سر بارداری اولا تا لحظه زایمان اصلا انقباض نداشتم...ولی الان انقباصات خفیفی دارم...میخاستم ببینم اونایی که ماه درد یا انقباض داشتن چند هفته وچندروز زایمان کردن..؟در ضمن من اب دورجنیم به مقدار خفیفی زیاده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی چندماه همسرت دارو خورد و ماه چندم اقدام باردار شدی؟؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عزیزم میشه بگی چندماه همسرت دارو خورد و ماه چندم اقدام باردار شدی؟؟

سلام...ما از اخرای مهر شروع کردبم ب چکاب وازمایش...اوایل ابان استارت دارو شیمیایی وگیاهی وورزش وتمام نکات قبل بارداری انجام دادیم...تا دی اقدام نداشتیم....دی اولین اقدام باردار نشدم ولی بهمن اقدام دوم باردار شدم.

سلام...ما از اخرای مهر شروع کردبم ب چکاب وازمایش...اوایل ابان استارت دارو شیمیایی وگیاهی وورزش وتمام ...

سلام،ممنون از اینکه جواب دادی عزیزم،ماهم از اردیبهشت شروع کردیم ب خوردن دارو،ماه قبل با وجود انواع امپول باردار نشدم😢این ماه اقدام کرذم توکل ب خدا

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
سلام...ما از اخرای مهر شروع کردبم ب چکاب وازمایش...اوایل ابان استارت دارو شیمیایی وگیاهی وورزش وتمام ...

سلام خوبید ازمایش اسپرم تاثیر روی جنسیت داره ؟ 

وتغذیه خانم 

منم بچه اولم دختره میخوام اقدام کنم 

راستی چند دفعه اقدام داشته باشیم فقط یه بار اونم روز چهاردهم ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 

سلام خوبید ازمایش اسپرم تاثیر روی جنسیت داره ؟  وتغذیه خانم  منم بچه اولم دختره میخوام ا ...

سلام سرعت اسپرم گفتن ربط نداره ...

تغذیه تا ۷۰درصد تاثیر داره هردو طرف البته....

من کیت تخمگ گذاری میزدم....وسعی بود شب درمیون بعد پاکی رابطه داشته باشم...ولی روز تخمک گذاریم کیتم نسبت ب روز قبلش یه کوچولو پررنگ تر بود تو نی نی سایت خوندم تو ساعت مختلف کیت بزارید تا تخمک گذاری دقیق بدونید و من صب گذاشتم اولی رو دیدم یکم پررنگ تر از روز قبلش شده مجدد ساعت ۷شب یه کیت گذلشتم ک دیدم نسبت ب صب پررنگ تر شده ونشون میداد تخمکم داره ازاد میشه ویا شاید ازاد شده واونشب رابطه داشتم...طبق ازمایش تتر بتا وسونو ان تی دیدم بعد لقاحم دقیقا همون شب بود ک خودم دوبار کیت گذاشتم

من سر بارداری دومم انقباضات شکمی داشتم

احساس میکردم پوست شکمم میخواد پاره بشه...

همون تاریخ خودش یعنی ۴۰ هفته زایمان کردم.

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔