2777
2789

یعنی چی😐

سوالت خیلی کلیه باید نشست 2ساعت حرف زد

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب انتخاب رشته سراسري كِي مياد؟

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

اگه کنکوری هستین و برای کنکور میخواین بخونید به این چیزا فکر نکنید فعلا سعی کنید یاد بگیرید من که چهار پنج سال پیش کنکور دادم،اگه میخای تو کنکور موفق باشی از این حاشیه ها دوری کن و فقط درستو بخون باید جوری بخونی و مسلط بشی که کتاب ها رو بیشتر از یک معلم یادگرفته باشی

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)
یعنی از هر درس چه فصلاییی با هم بخونم مثلا چه فصلاییی از فیزیک یا زیست .....با هم مرتبط اند؟

ترکیب زیاد سخت نگیر

خلاصه اش اینه

مسلط بودن به تمام مباحث

وقتی مسلط شدی و سوال ترکیبی پرسیدن میتونی جواب بدی. کسی نمیتونه سوال ترکیبی جواب بده که مسلط نیس به مباحث

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
شما چه طور میخوندین؟؟؟

خب من درسم خوب بود ،من اول با تخصصی ها شروع کردم مثل زیست و شیمی و زبان هدفم هم یادگیری و مسلط شدن بود هر وقت هم مسلط میشدم خلاصه نویسی میکردم و تست میزدم و تستا رو تحلیل میکردم بعد چندماه که کامل مباحث رو یادگرفتم و خوب تست زدم از خودم آزمون آزمایشی گرفتم دیدم درصدام خوبه و باز هم شروع کردم به خوندن و تست زدن و تحلیل و جمع بندی ولی از بس خونده بودم و از خودم آزمون آزمایشی گرفته بودم مطمئن شده بودم که میتونم کنکور قبول شم،اگه میخواین بخونید و نمیدونید از کجا شروع کنید یک مشاور بگیرید ولی من مشاور نداشتم ولی خوب میدونستم باید چکار کنم و هوشمندانه عمل میکردم و وارد حاشیه نمیشدم

خب من درسم خوب بود ،من اول با تخصصی ها شروع کردم مثل زیست و شیمی و زبان هدفم هم یادگیری و مسلط شدن ب ...

ممنون از راهنماییتون 

راستش منم نمیدوننستم کی و چه طور خلاصه کنم به نظرم روش شما خوبه بعد از اینکه تسلط کامل شد 

ممنون از راهنماییتون  راستش منم نمیدوننستم کی و چه طور خلاصه کنم به نظرم روش شما خوبه بعد از ا ...

بله درسته مثلا شما اول باید فصل اول شیمی دهم رو بخونید خوب یاد بگیرید مسلط بشید بعد خلاصه نویسی کنید هرچی که فکر میکنید واقعا مهمه هم وارد کنید نه کل کتابو کپی کنید بنویسید