2821
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستک 😢

270 بازدید | 43 پست

اینجا به خانمی میگفت وقتی یه بار تخمدانت پلی کیستک هست دیگه همیشه گی میشه راسته ..؟؟؟ من کیست داشتم خوب شدم الان دارو واسه کیست نمیخورم احتمال داره برگرده ؟ تورو خدا هرکی میدونه بگه 😭😭

کیست با تخمدان پلی کیستیک فرق داره  کیست هر زن سالمیم داره  ولی پلی کیستیک یه بیماریه که رفع میشه من  خالم بچه اولش ای وی افه و گفتن دیگم بچه دار نمیشه الان سومیشو بارداره   پس نگران نباش

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی خوب میشه پلی کیستک 

بله

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
هیچ کس نمیدونه اگه اینطوریه چطوری حامله شم 😭😭

پیاده روی  خوبه خودتو گرم نگه دار.  دارو هم حتما استفاده کن  

خدا از دهنت بشنوه اینجا یه خانمی میگفت همیشگی این ماه اچ سی جی زدم ولی امروز پری اومد یکم درد دارم م ...

ن  نگران نباش گلم.