2777
2789
عنوان

بچه ها کرونا دارم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 38 پست

این روزا اگه علایم سرماخوردگی داشتید اصلا به حساب سرماخوردگی نذارید من هفته پیش یه کم کسل بودم و خیلی کم بدنم کوفته بود حتی تب هم نکردم. پیش خودم گفتم به خاطر اینکه هوا یهو سرد شده بدنم گرفته دو روز بعد هم خوب شدم اما به خاطر شرایط محل کارم مجبور شدم تست بدم و تستم مثبت شد.

هر علامتی رو جدی بگیرید کرونا تو همه آدما حالتای شدید نداره مراقب باشید تا عامل انتقال نشید.

انشاالله که نیست ولی دختر منم از گوش چپش شروع شد همراه سردرد وبدن درد

روی بویایی و چشاییش هم تاثیر داشت؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۳روزه اب ریزش بینی و بدن درد دارم. ۲روزه که چشایی و بویاییم رو از دست دادم .  ممکن هست کر ...

ان شاالله که خیره عزیزم حتی اگه هم باشه از نوع خفیفی

ولی برو دکتر دارو مصرف کنی خدای نکرده عود نکنه

این روزا اگه علایم سرماخوردگی داشتید اصلا به حساب سرماخوردگی نذارید من هفته پیش یه کم کسل بودم و خیل ...

منم علایم شما رو همرا با اب ریزش بینی و از دست دادن حس چشایی و بویایی دارم.

ممکنه کرونا باشه؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
وای خدایا  بدن دردش پایدار بود؟ آخه من از دیشب خیلی بهتر شده درد پام و فقط یه ضعف خیلی خفیفه ...

اره من اول به حساب سرماخوردگی گذاشتم از هفته دوم بدتر شد بعد که بویایی وچشاییشو از دست داد وبقیه علاعم فهمیدبم کروناست

برادرشوهرم بوده فاصله دو متری داشتم ولی بچه اش بغل کردم ممکنه ناقل باشه

عزیزم پس خودتو قرنطینه کن تا خدای نکرده شما هم ناقل نباشی.

علایم شدیدتر شد حتما دکتر برو

فعلا هم سوپ و مایعات دا ع و لیموترش و عسل و آویشن و ویتامین سی مصرف کن

منم علایم شما رو همرا با اب ریزش بینی و از دست دادن حس چشایی و بویایی دارم. ممکنه کرونا باشه؟

البته عزیزم بویایی که از بین بره یکی از علامتهای اصلی کروناست ،تا چهارده روز با کسی ارتباط نداشته باش تا ویروس از بدنت خارج بشه منم اصلا فکر نمیکردم کرونا داشته باشم.

البته عزیزم بویایی که از بین بره یکی از علامتهای اصلی کروناست ،تا چهارده روز با کسی ارتباط نداشته با ...

یعنی متوجه نشدین از کجا گرفتین.؟

شوهرم هم هفته ی پیش سرما خورده بود ولی میگه مال من حساسیت فصلیه.

چون واقعا حساسیت داره

عزیزم پس خودتو قرنطینه کن تا خدای نکرده شما هم ناقل نباشی. علایم شدیدتر شد حتما دکتر برو فعلا هم س ...

ویتامین سی یعنی قرصش یا میوه چیزی هست

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

اره از هفته دوم حتی داغی چای رونفهمیده ولبش سوخته بود

دخترتان چند سالشه؟

شما رو مبتلا نکرد؟

من همش میترسم به اطرافیانم انتقال بدم

عزیزم پس خودتو قرنطینه کن تا خدای نکرده شما هم ناقل نباشی. علایم شدیدتر شد حتما دکتر برو فعلا هم س ...

۲ تا بچه دارم😭😭😭

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

ویتامین سی یعنی قرصش یا میوه چیزی هست

همون قرص جوشان.

روزانه ۱۰۰۰میلی گرم مصرف کن.

قرقره اب نمک و مایعات گرم هر نیم ساعت هم فراموش نشه.

حتی  شده فقط اب گرم