چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
هیچ وقت بد کسی رو نخواه ،اگر ازشون دلگیر هستی رک بهشون بگو
بگم تیکه پارم میکنن ولش
خدا ب همه سلامتی بده ولی ما هممون گرفتیم جاریام برادر شوهرام پدر و مادر شوهرم ک مادرش فوت شد بقیه ه ...
حتما ماهم میگیربم یکی زودتر یکی دیرتر
نزن اینحرفو من مادرشوهرم فوت شد برداثر کرونا البته بیماری زمینه ای مث دیابت و کمخونی و... هم داشت ولی بهرحال جاش خالیه و من الان خونشونم چون پنجشنبه ها میریم سر خاکش دو هفته دیگه چهلمشه داغ عزیز سخته اگه مادرشوهرت ادم بدیه ازش کناره بگیر ک نیاز نباشه براش مرگ ارزو کنی