2777
2789
عنوان

بچه چهارساله که لکنت زبان داره

1044 بازدید | 17 پست

چیکارکنه حرف زدنش روان شه

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

گفتار درمانی .باهاش زیاد حرف بزنید .بهش استرس ندین و اجازه بدین هرچقدرم طول میکشه کلماتشو خودش کامل کنه تو حرفش نپرید مسخرش نکنید .داداش منم تو این سن داشت و خوب شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتار درمانی دختر من خیلی از حروفو نمیتونست بگه با دو جلسه راه افتاد 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اول دکتر ببر گفتار درمان خیلی تاثیر داره

بعد اصلا موقع حرف زدن‌به روش نیار استرس بهش نده اروم به حرفاش گوش کن تا حرفش تموم‌نشده قطع نکن

بعد باهاش بازی خبرنگار کن یه میکروفون دست ازش سوال بپرس جواب بده بعد خودت حرف بزن 

اگر موقتی اینجوری شده باید بی تفاوت باشید تا خودش درست بشه.اگر تا دوماه درست نشد باید ببرید دکتر.اصلا گیر ندین که درست حرف بزنه.وقتی داره حرف میزنه و رو کلمه گیر کرده شما کاملش نکنید.باحوصله تو چشماش نگاه کنید و صبر کنید تا خودش کاملش کنه.بهش زیاد محبت کنید.بهش استرس وارد نکنید.ولی اگر خیلی وقته اینطوره باید بره دکتر.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

تو خونه باید شمرده و خیلی خیلی آروم باهاش حرف بزنید 

اصلا نزارید عجله کنه 

اصلا سرش داد نزنید 

خمیر بازی و شن بازی گل بازی براش خوبه 

بازی های رقابتی مسابقه ای اصلا نکنه 

با گوشی بازی نکنه

ی دفعه اینجوری شد؟

قبلا کم بودالان زیادشده

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 
خب داداش منم اینطور بود ۳ روز کلا نتونست هیچی بگه  براش برج هیجان و دومینو گرفتیم خوب شد خدارو ...

برج هیجان چیه ودومینو

عزیزم اگه تهران هستی میشه بگی کدوم مرکز بردی دخترتو 

نه گلم فردیس کرجم دکترش خیلی خوب بود 10سال پیش بود 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲