خدای مهربون ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده
گفتار درمانی .باهاش زیاد حرف بزنید .بهش استرس ندین و اجازه بدین هرچقدرم طول میکشه کلماتشو خودش کامل کنه تو حرفش نپرید مسخرش نکنید .داداش منم تو این سن داشت و خوب شد
اگر موقتی اینجوری شده باید بی تفاوت باشید تا خودش درست بشه.اگر تا دوماه درست نشد باید ببرید دکتر.اصلا گیر ندین که درست حرف بزنه.وقتی داره حرف میزنه و رو کلمه گیر کرده شما کاملش نکنید.باحوصله تو چشماش نگاه کنید و صبر کنید تا خودش کاملش کنه.بهش زیاد محبت کنید.بهش استرس وارد نکنید.ولی اگر خیلی وقته اینطوره باید بره دکتر.
خدای مهربون ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده
خب داداش منم اینطور بود ۳ روز کلا نتونست هیچی بگه براش برج هیجان و دومینو گرفتیم خوب شد خدارو ...
برج هیجان چیه ودومینو