2777
2789
عنوان

چرا انقد بچه های نسل جدید بی تربیتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 40 پست
فقط ب پدر مادر ربط ندارع من دیدم پسر بزرگه بسیار با ادب اما کوچیکه ک فقط ۵سال اختلاف دارن خیلی بی اد ...

چی بگم ... من اصن وقتی میبینم یه بچه چهار ساله بی تربیتی میکنه منزجر میشم

اصن یه لحظه دلم میگه اینو بردار پرت کن تو یه اتاق کمربند بردار بزنش  ...

(البته محض شوخی گفتم)

ولی واقعا بدم میاد

عزیزدلم به نسل ربطی نداره به تربیت خود ادم ربط داره 

ماها باید خودمونو ادب کنیم نه بچه هامونو اگه من مادر تو خونه هر حرفی نزنم بچمم یاد نمیگیره 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا من سگ دارم جوري ك ما رفتار ميكنيم جلوش بعضيا تعجب ميكنن حتي جلوش داد نميزنيم تو روحيش تاثير ن ...

آفرینننن ... حرف دلمو زدی

نمیدونن با موندنشون به اون بچه بدتر ظلم میکنن

بعضیا بچه رو لوس بار میارن  اینقدر که بچه بی ادب و پرروو خودخواه میشه که حتی به بزرگترش بی احتر ...

درسته متاسفانه ...

جامعه خیلی فرزند سالار شده

پدر خودم اینا رو مبیینه گاهی به شوخی میگه : ما بچه بودیم والدینمون میگفتن خفه شو بشین سرجات میگفتیم چشم ... بزرگم شدیم بچه ها میگن خفه شو بشین سر جات باز میگن چشم  

دلیلش کاملا مشخصه فرزند سالاری و توجه بیش از اندازه به بچه ما بچه بودیم بابامون نگاه بهمون میکرد حساب کار دستمون میومد الان ولی کافیه به بچه نگاه چپ کنی همه سرزنشت میکنن که روح بچه آسب میبینه😑 دلیل دومشم فضای مجازیه من یه مدت معلم زبان پسرای نوجوون حدودا 12_11ساله بودم خدا شاهده نصف حرفاشون مسائل +18بود 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
درسته متاسفانه ... جامعه خیلی فرزند سالار شده پدر خودم اینا رو مبیینه گاهی به شوخی میگه : ما بچه ب ...

بچه سالارای الان مردسالار و زن سالارای اینده میشن که پادشاهیشون تو ی اقلیم نمیگنجه 😁😁واقعا نگران اینده بچه هام با این همه راحت طلبیو خود خواهی چه طور میخوان از پس زندگی بر بیان 

عزیزدلم به نسل ربطی نداره به تربیت خود ادم ربط داره  ماها باید خودمونو ادب کنیم نه بچه هامونو ...

اوهوم درسته

ولی آخه با این که دهه هفتاد و هشتاد هم نسل جدید محسوب میشن من خودم کمتر شاهد این ناهنجاریا توشون بودم

بیشتر این مدل رفتارا رو تو دهه نودی ها دیدم برای همین گفتم نسل  

دلیلش کاملا مشخصه فرزند سالاری و توجه بیش از اندازه به بچه ما بچه بودیم بابامون نگاه بهمون میکرد حسا ...

بله ... من خودمم متولد 79 ام  با این حال پدر و مادر یه نگاه بکنن دستم میاد که دارم یه خرابکاری ای میکنم

ولی بعضی از بچه ها اصن از هیییییییچی نمیترسن ... نمیدونم چرا

به همین خاطره که الان خیلی از بچه ها دچار بلوغ زودرس میشن

بچه سالارای الان مردسالار و زن سالارای اینده میشن که پادشاهیشون تو ی اقلیم نمیگنجه 😁😁واقعا نگران ا ...

... درسته ...

منم کنجکاوم بچه های این بچه ها ! چی قراره از آب دربیان

اینم بگیم که نصف بچه ها کلا قیافه مامانشونو نمیبینن چون جلوی صورت مامانشون یه گوشیه که داره از حرکات بچه فیلم میگیره  

اوهوم درسته ولی آخه با این که دهه هفتاد و هشتاد هم نسل جدید محسوب میشن من خودم کمتر شاهد این ناهنجا ...

فرق نداره گلم همه نسل ها برمیگرده به تربیت خانوادگی بچه هرطوری تربیت بشه همونطور عکس العمل نشون میده ، الان چون تک فرزندی باب شده اکثرا بچه هارو لوس بار میارن و این یه معظله برای نسل های بعدی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌