2777
2789
عنوان

چرا انقد بچه های نسل جدید بی تربیتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 40 پست
به نظر من اینکه مادر پدرا دیگه ارامش فکری ندارن  بی تاثیر نیست دیگه انقدر مشکلات دارن که حال ت ...

با احترام به شما ...خب به نظرم بهتره در این مواقع بچه دار نشن

نمیدونم چرا همه فکر میکنن همه ازدواجا باید به بچه ختم بشه؟؟؟

یعنی تو همین نی نی سایتم دیدم طرف حتی وضع مالی خوبم نداره بعد همچنان میخواد یه بچه بیاره بدبختش کنه و حسرت بذاره به دلش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا بچه های قدیم بیشتر ول بودن  جامعه عوض شده

نمیدونم والا ... شاید حق با شماست

اما پدر مادرا با اینکه میبینن بچشون بد دهن و بیتربیته هیچ کاری برای اصلاحش نمیکنن که هیچ!!

تو فضای مجازی به اشتراک میذارن و فک میکنن چقد بچشون کیوت و بامزه س  

فقط ب پدر مادر ربط ندارع من دیدم پسر بزرگه بسیار با ادب اما کوچیکه ک فقط ۵سال اختلاف دارن خیلی بی ادب

کلا نسل جدید دیفالت روشون فحش نصبه🤣

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
با احترام به شما ...خب به نظرم بهتره در این مواقع بچه دار نشن نمیدونم چرا همه فکر میکنن همه ازدواجا ...

درسته اما این فکر خیلی منطقیه 

۸۰٪ادما براساس احساس زندگی میکنن

و دوس دارن بچه داشته باشن 

اینم واقعیته😅

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
والا چی بگم ... مردم طوطی میخرن بیشتر جلوش مراعات میکنن تا بچه خودشون

دقيقا من سگ دارم جوري ك ما رفتار ميكنيم جلوش بعضيا تعجب ميكنن

حتي جلوش داد نميزنيم تو روحيش تاثير نداره اما پدرمادرايي ديدم كه هرروز جنگ و دعوا و كتك دارن در اخرم ميگن بخاطر بچه هامون مونديم

روح و روان بچه رو داغون ميكنن

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
اصلا زمونه تغییر کرده من از پریشب نشستم ۵ تا فیلم دیدم یعنی دیلوگاشون حرفاشون بشدت افتضاح شده دیگه م ...

بله درسته

من خودم یه مدت خیلی سریالای هالیوودی دوست داشتم

از یه جایی به بعد دیگه خودم نگاه نکردم اصن ... 

در واقع تعریف گات رو شنیده بودم ... دو قسمت دیدم گذاشتم کنار...

از افتضاحم یه چیزی اونورتره!...  اکثر فیلما خیلی غیر اخلاقی و جنسی شدن

راست میگیا بچه های قدیم همش تو کوچه و خیابون بودن اما اینطور نبودن

به قول خودشون میگن  تو آب جوب بزرگ شدیم 

الان بچه ها همه قرنطینه و تحت نظر خانواده ان 

به نظرم یه دلیل خیلی اصلیشم اینه که لوس شدن و زیاد بهشون رسیدگی شده 

چون نسل های گذشته زیاد محبت ندیدن میخوان بچه هیچ کمبودی نداشته باشه

اما یه گل هم از بی آبی خشک میشه هم از آبیاری زیاد 

افراط و تفریط کار دست آدم میده

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
وای من دیروز تو تاپیک های فوت استاد شجریان کلی بی ادب دیدم 😷😷😷😷 نمیدونم پدر و مادرشونم اینطوری ه ...

بچه اول اول از تو خونه یاد میگیره

مثلا اگه پدر به مادر بچه توهین کنه

بعد یه مدت برای بچهتوهین به مادرش عادی میشه و خودشم بهش بی ادبی میکنه

پدرمادرا فکر میکنن اینطوری یعنی بیشتر بچه رو دوستش دارن و بیشتر بهش اهمیت میدن و سختی ها و سختگیری ه ...

اوهوم ...

من واقعا کنجکاوم پدر مادراشون وقتی پیر شن قراره چه موارد شگفت انگیزی رخ بده!!

بچه هایی لوس پررو بی ادب به شدت ناز نازی ناز پرورده طلبکار 

اینا بعدا تو زندگی ایندشون به مشکل میخورن پدر مادرا اینقدر لوس بارشون نیارید اولین ضربه رو خودشون تو اینده میخورن .

هر چند که هیچ وقت به تربیت بقیه ایراد نگرفتم چون دور و برم هر کی ایراد از بچه و تربیتش میگرفت بچه خودش به مراتب بدتر از اون بچه شده