2777
2789

سلام بچها،من یه دختر دوساله دارم که یه ماه پیش متوجه شدم کم خونی داره ،قطرهی آهنشو بالا میورد چندتا مارک مختلف امتحان میکردم هی و غذا هم خوب نمیخورد،رشد قد و وزنش هم زیاد خوب نبود سنی از هیجده ماهگی تا دوسالگی افتضاح بود.حالا من زیاد نگران رشدش جسمیش نیستم،اما چون دخترم مشکلات دیگه هم داره میخام ببینم این کمبود آهن خیلی رو ضریب هوشی تاثیر گذاشته؟از کجا بفهمم؟و اینکه از دکتر پرسیدم گفت نه جبران میشه و گفتم تو‌نت نوشته جبران ناپذیره،گفت نه جبران میشه.حالا سوال من اینه کسی تجربه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش دختر منم همینطوری بود از یه سالگیش که دندون دراورد دیگه آهن ندادم بهش اون موقع نمیدونستم آهنایی هست که سیاه نمیکنه دندونو.بعد واسه سه سالگیش ک بردم چکاپ هم رشد قدش خیلی کم بود هم آزمایش داد کم خونی داشت.با دارو و تغذیه خوب شد خدارو شکر هم اشتهتش خوب شد هم قدش رشد کرد همین ماه هم باید آزمایشو تکرار کنیم ببینیم کم خونیش برطرف شده یا نه.ضریب هوشیشم خدارو شکر خیلی بالاست 

بچها می‌دونم مادر بدی هستم واقعا کم کاری کردم در حق بچم.بخدا این کرونا باعث شد اینقدر دیر اقدام کنم و دکتر نبرم واقعا نمیدونستم آهن اینقدر مهمه. انگار همه چی دست به دست هم داد تا برام این مشکل پیش بیاد،الان دخترم مشکلای دیگه هم داره حرف نمیزنه و نرمال نیستکاراش،نمیدونم این مربوط به فقر آهنشه یا نه

نترس عزیزم داروهاشو هر کاری کردی بده بخوره ..پسر منم ۷ ماهگی فقر آهن داشت الان خوب شده 

آخه دخترم الان دوسالشعمیگن فقر آهن که زیر دوسال  جبران نشه ،ضریب هوشی رو پایین دیگه میاره

عزیزم نگران نباش دختر منم همینطوری بود از یه سالگیش که دندون دراورد دیگه آهن ندادم بهش اون موقع نمید ...

خب خداروشکر،ولی دختر من مشکلات دیگه هم داره،فقط میترسم این فقر آهن ضریب هوشیشو آورده باشه پایین البته دکتر گفت یه کم  کم خونه،خیلی تو دوران بد زندگیم هستم،دختر مشکلاتی داره این فقر آهن دیگه اعصابمو خورد کرد