2777
2789
عنوان

لیزر بدن

136 بازدید | 12 پست

دوستان کسی لیزر کل بدن انجام داده هر اطلاعی دارین یا نکته چیزی لطفا میگین؟؟؟ از تجربه های که‌ داشتین 

ایا خوبه 

به چه‌ صورت چند جلسه باید بریم برای دوباره وایا موهای بدن دیگه اصلا نمیان ودائمی

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
من دارم انجام میدم یه جلسه رفتم اس اچ آر میزنم قبلا ساق پامو زدم راضی بودم الان دارم کل بدنمو میزنم

چقدر هزینه اش شد 

ضرر نداره یا درد؟؟

چقدر زمان میبره کل بدن لیزر کنه یه دفعه انجام میده کل بدن رو یا نه تو چند مرحله؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر هزینه اش شد  ضرر نداره یا درد؟؟ چقدر زمان میبره کل بدن لیزر کنه یه دفعه انجام میده کل بد ...

هزینه ش ۲۰۰ تومنه ضرر تا اونجاکه درموردش مطالعه کردم و پرسیدم نداره اس اچ آر شبه لیزره درد نداره همه جارو میزنه ده دقیقه یه ربع زمان میبره با ژل میزنن اس اچ آرو کل بدنت ژلی میشه

هزینه ش ۲۰۰ تومنه ضرر تا اونجاکه درموردش مطالعه کردم و پرسیدم نداره اس اچ آر شبه لیزره درد نداره همه ...

چقدر ممکن بارگشت رویش مو هست؟؟

چون میگن ممکن رویش مو بازم باشه؟

چقدر ممکن بارگشت رویش مو هست؟؟ چون میگن ممکن رویش مو بازم باشه؟

باید شارژشو مرتب بری اگه مشکل هورمونی نداشتی باشی برنمیگرده اگه مشکل هورمونی داری برمیگرده اول باید اونو درمان کنی بعد بری سراغ لیزر موهای تنت اگه نازک و کرکیه نباید الکس بزنی الکس زبر و ضخیمترش میکنه

عزیزم بنظرتون این ماه حامله م اگ نه کی حامله میشم خدا خیرتون بده لطفاا جواب بدین واستون صلوات هم ...

اره عزیزم اگه اشتباه نکنم الان کمی درد داری 

ولی احساسم میگه بارداری این ماه