2777
2789

توروخدا کمکم کنید موندم سر دوراهی 😔😔😔میخواستم بخورن یکی گفت از کجا معلوم اصلا سقط کردی 

حالا شرایطمو میگم ببینید سقطه؟؟

خونریزیم کمتر از پریوده دردمم کم بود جلو رحمم 

خونم قرمز روشن و لخته کوچیک تیره توشه 

یه لخته اندازه کمتر از دوانگشتم دفع کردم دیگه خوب شدم و نوارم خیلی کم کثیف میشه میاد رو دسمال 

البته ترشحات تخم مرغیم همراه خونمه 

وقتی رفتم سونو ۶ هفته و ۴ روز بودم گفت هیچی معلوم نیس زود اومدی ساکم ندید 

اخه خیلی دیر لقاحم تشکیل شده 

میخوام اویشن بخورم فقط گفتم نظرشمارم بدونم 

شرایط ازمایش ندارم 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨
من هفته 5 اینجوری شدم در حد یه نوار کثیف شد و 3 تیکه لخته ولی سونو گفت سالمه. توهم استراحت کن و شیاف ...

علائم بارداریتو از دست ندادی؟من سینم یهو شل شد و خبری از دردو حساسیت نیست 

ولی چندتا نوار عوض کردم ک اندازه پریودی کثیف نشدن 

بنظرت شیاف بد نیس؟؟استراحتم نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد خیلی کمی تو پهلوم داشتم و لکه بینی در حد یکی دو قطره

تا همون دو قطره شد خون‌شفاف و دیگه قطع شد

معلوم شد بچه ۱هفته ست مرده تو شکمم

شنبه باید کورتاژ بشم‌...ولی دوبار سونو دادم تا مطمئن شدم.

شماهم سونو بده

منم اویشن بخورم قبل بیمارستانم؟

علائم بارداریتو از دست ندادی؟من سینم یهو شل شد و خبری از دردو حساسیت نیست  ولی چندتا نوار عوض ...

نه علائم هست. دکترم واسم نوشت شیاف گفت خودتو خسته نکن تو کارای خونه. منم استراحت کردم یه هفته و خورده میشه ولی بازم ترشح خونی هست. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
علائم بارداریتو از دست ندادی؟من سینم یهو شل شد و خبری از دردو حساسیت نیست  ولی چندتا نوار عوض ...

شیاف پروژسترون بزن استراحت کن پاهاتو بالا نگه دار

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
من درد خیلی کمی تو پهلوم داشتم و لکه بینی در حد یکی دو قطره تا همون دو قطره شد خون‌شفاف و دیگه قطع ...

اره بخور بنظرم حالا بازم بپرس 

چند هفته مرده؟عزیزم 

نه علائم هست. دکترم واسم نوشت شیاف گفت خودتو خسته نکن تو کارای خونه. منم استراحت کردم یه هفته و خورد ...

خب برای تو هماتومه خونت چ اندازه بود سرجمع دو نیم روزه خون دارن ولی از عصری خیلی کمتر شده 

خب برای تو هماتومه خونت چ اندازه بود سرجمع دو نیم روزه خون دارن ولی از عصری خیلی کمتر شده 

یه دفعه در حد یه نوار اومد قرمز و قهوه‌ای و 3 تیکه لخته اندازه بند انگشت. 

استراحت کن فقط برای سرویس پاشو. اگه تونستی شیافم استفاده کن 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
ویارتم قطع شد؟ منم‌سینه هام شل شدن ویارم قطع شد اشکی برام نمونده دیگه

عزییییز دلم خیلی درکت میکنم 

من به ویار نرسیدم اصلا فقط علائمم سینم بود ک دیگه ندارمش 

ایشالا خیلی زود دلت شاد بشه