2777
2789
عنوان

بیاید. ...😁

71 بازدید | 11 پست

بیاید از دروغایی بگید که هیچوقت لو نرف

و دروغایی که خیلی ضایه و مریخی بود😂😂😂

چون معمولا لو میره 😂😂😂😂

من خودم ی بار در قابلمه شیشه ای از دستم افتاد شکست تو خونه تکونی نوروز با هزار بدبختی جمعش کردم پشت مشتا بعد مامانم ببینه فک کنه اتفاق بود وقتی دیدم واقعا فک کرد اتفاق بود و بخیر گذشت 

دروغ ضایم این بود ی شب رفته بودن مهمونی من نرفتم بعد من یواشکی رفتم بیرون مال سه سال پیشه 😐😶

بعدش ک برگشتم خونه دیدم مامان اینام برگشتن😱😱😱😱

گفتن کجا بودی

منم گفتم مامان دوستم اش نذری پخته بود منم صدا زد بیام بعدش که اش خوردیم گفت بیا بریم سینما ما رفتیم تو راه ی تصادف شده بود ترافیک شده بود نه راه جلو داشتیم نه عقب  نداشتیم بعد از تاکسی پیاده شدیم تا اینجا پیاده اومدیم😐

وقتی داشتیم پیاده میومدیم ی چنتا لات ریختن دورمون دوستمم تو چشم همشون اسپری فلفل پاچید بعدم فرار کردیم😂😂😂😂فیلم زیاد میبینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نت وای فای تموم میشد بعد من مینداختم گردن آبجیم😂😂

و اما نیمه شبی من خواهم رفت                                 از دنیایی ک مال نیست                                           از جهانی ک مرا بیهوده بدان بسته اند...

یبار بچه بودم چرخ خیاطی ابجیمو شکوندم انداختم گردن دختر داییم درحالی ک بیچاره ۸ ماهش بود و چرخ خیلی سنگین بود ولی همه باور کردن ☹

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
باور میکردن😂

از گناهم کمتر میشد آخه آبجیمم کم استفاده نمیکرد

و اما نیمه شبی من خواهم رفت                                 از دنیایی ک مال نیست                                           از جهانی ک مرا بیهوده بدان بسته اند...
😐😐😐😐😐  الان خودش میدونه ک چرخو شکونده 😂

هنوزم  ک هنوزه وقتی میبیننش میگن بچگی چ زوری داشی چرخو شکوندی منم اینو تاحالا پیش هیشکی نگفتم 😀

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪