2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه😔

188 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من رشتم حقوقه و کارشناسی دارم میخام برای ازمون وکالت بخونم تا انشالله اگر خدابخاد وکیل بشم... شوهرم یک پسر عمه داره تازه ازدواج کرده و بنا یه دلایلی نه از خودش خوشم میاد نه از زنش...من اخلاقم یه جوریه که دوس دارم تنها وکیل فامیل شوهرم بشم..وضعیت مالی پسر عمه ی شوهرم زیاد خوب نیس  و تحصیلاتش در حد دیپلمه و زنش لیسانس حقوقه. و حسابدار توی یک شرکت حسابداری... چون نرم افزار بلد بوده.  خلاصه یک روز داشتن با پدر شوهرم صحبت میکردن که وضعیتمون خیلی خوب نیست و اینا یهو پدر شوهرم به زنش گف بخون واسه ازمون وکالت 😶😶من واااا رفتم فک کنین کسی ک ازش خوشم نمیاد هم ردیف من میشه.. دارم میترکم از دست پدرشوهرم.... اینو بگم که پدرشوهرم دکتره و خیلی تحصیلات براش مهمه.. هی میخام حرص نخوردم ولی نمیشه اعصابم خیلی خورده. چکااار کنم... اینم بگم که دختره سهمیه داره و بخاطر سهمیش احتمالش زیاده ک قبول بشه😔مامانم میگه حسادت نکن ولی من میگم حسادت نمیکنم فقط دوس ندارم یکی هم شغل و هم سطحم باشه تو فامیل شوهرم. خانوما چکار کنم دارم سکته میکنم، 😕چجوری خودمو کنترل کنم خیلی حرصیم ☹️☹️غیر ازین موضوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر یه نفر دیگه بود واقعاااا ناراحت نمیشدم ولی این دختره واقعا از قبلشم رو مخم بود چون بهم بی احترام ...

همین الان هم سطح نیسین مگه؟

هردو حقوق خوندین ولی وکالت نه

چرا الان ناراحت نیسی

لایک نکن💨

عزیزم خب مادرت راس میگه اون مثلا وکیل بشه چی ازتوکم میشه هرکی جایگاه خودشو داره مهم اخرت هرانسانه گلم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...