الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه قرار بر این بود که فقیرها بچه دار نشن پس هیچوقت رونالدو بیل گیتس یا انیشتین بدنیا نمیومدن ...
میخان بگن ما پولداریم این خانم کلا اخلاقش اینجوریه من قبلا باهاش حرف میزدم الان خیلی بهم برخورد اینجوری گفت.کلا خودشیفته اس ایشون😊خودشو می بینه شرایط بقیه براش مهم نیس چون بی پولی باید بمیری😏😏😏
به عکس پروفایلم گیر ندهاستارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
فقیر اعلامش نکردم من بعد از فقر اسم رونالدو رو اوردم ولی پدرش به انداز بیل گیتس پولدار نبود&n ...
بچه دار شدن به ثروت ربطي نداره اما كسي كه حداقل امكانات رفاهيو نداره خيانته كه يه بچه رو هم شريك بدبختيش كنه حداقل شغل يه مسكن بايد باشه وگرنه اون بچه گناه داره
الان خیلی دوس دارم این حرفتو تایید کنم ولی نمیشه پولداری رو میشناسم که بخشی کوچیکی از ثروتش اژ ...
سيستم اقتصادي ايران ممكنه اينطور باشه جهاني اغلب پولدارا نسل اندر نسل پولدارن حتي بانكداري دنيا قرنهاست دست چندتا خانواده خاصه كه كل اقتصاد جهان رو ميگردونن