2777
2789

تو این اوضاع فقط سندش به نامت باشه ارزش داره

ابن خونه ها ارزونتر از قیمت منطقه هستن حواست باشا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هر خونه ای که پولتون میرسه ارزش داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو به اربعین امام حسین تو رو به صاحب امروز قسم‌دعاکنید بمیرم امشب

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

اخه چرا الان تو اون یکی تاپیکم گفتی مگه نمیگی مشکل 15ساله است چرا ی شبه کاسه ای صبرت لبریز شد

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

اونی که بهت گفت انشاالله امشب تو خواب بمیری 

یعنی من ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا خیرتون بده

چرا دعا میکنی بمیری ولی دعا نمیکنی که آرامش بگیری

اونی که بهت گفت انشاالله امشب تو خواب بمیری  یعنی من ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدا خیرتون بد ...

تا یه سال پیش حتی امروز امید داشتم به آینده با وجود همه سختی ها گفتم درست میشه اما الان دیگ نمیتونم دیگ نمی‌کشم آرامشم نمیخام میخام بمیرم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
تو این اوضاع فقط سندش به نامت باشه ارزش داره ابن خونه ها ارزونتر از قیمت منطقه هستن حواست باشا

مجتمع هست ۲۰ واحدی ولی ماشینو میتونی  جایی  پارک کنی که دیده بشه،نمیدونم بخرم  یا نه؟

مجتمع هست ۲۰ واحدی ولی ماشینو میتونی  جایی  پارک کنی که دیده بشه،نمیدونم بخرم  یا نه؟

دو سه روز دیگه دنبال حونه بهتر باش اگر پیدا نکردی بخر

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد