2777
2789

واقعا چطوری تحمل می کنید من دیگه دارم روانی میشم

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 7 سال بعد از ازدواجم بچه آوردم. البته سه سال نمیخواستم. 4 سالم نازایی و درمان و... 

عزیزم قدر این روزاتون رو بدونین. من میفهمم چقد سخته. ولی بعد از بچه هزار برابر سختره. 

من ۱۳ ساله دیگه برام مهم نیست البته معده ام عصبی شده و داروی اعصاب مصرف میکنم ولی دیگه خسته شدم قبول کردم که شاید سرنوشتمه وباید بپذیرمش دیگه تا کی باید غصه بخورم بهترین سالهای جوونیم تو حسرت و غصه گذشت دیگه بسه 

این نیز بگذرد...                                   

من 6 سال شدهه و در سیکل آی وی افم 20 سالمه دعام کنید توروخدااا قراره این ماه انتقال بدممم 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
من ۱۳ ساله دیگه برام مهم نیست البته معده ام عصبی شده و داروی اعصاب مصرف میکنم ولی دیگه خسته شدم قبول ...

ای وی اف نکردین 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

من ۱۳ ساله دیگه برام مهم نیست البته معده ام عصبی شده و داروی اعصاب مصرف میکنم ولی دیگه خسته شدم قبول ...

افرین. تو رو خدا قدر بدونین و از آرامشی که دارین لذت ببرین. بچه داری خیلی سخته.