2777
2789

به جز تزريق ژل، روش ديگه اي براي حجم دادن لب نيست؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

دکتر باریک بین که خیلی دیر وقت میده چون اکثرا ایران نیست تایم محدود میاد و میره ' ژل فیلورگا استفتده میکنه ' کارش هم که عالیه ' باید صبور باشی باوجود وقت داشتن هم خیلی اونجا معطل میشی ولی ارزشش رو داره

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب عسل و دارچین بمال به لب 

ممنونم💝

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
دکتر باریک بین که خیلی دیر وقت میده چون اکثرا ایران نیست تایم محدود میاد و میره ' ژل فیلورگا استفتده ...

چقدر میشه هزینه اش و ماندگاریش چقدره؟

برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌
به من فیلورگا زد

مرسی مهربون از راهنماییت من هیچی راجع به دکترو ژل این چیزا نمیدونم فقط چون لبام خیلی باریک دلم خواست ژل بزنم یکم حجم بگیره، بهم گفتن لبات کج میشه و فلان میشه ، تردید داشتم ممنون ازراهنماییات

مرسی مهربون از راهنماییت من هیچی راجع به دکترو ژل این چیزا نمیدونم فقط چون لبام خیلی باریک دلم خواست ...

بستگی به دکتر داره و ژل ' خیلیا میرن خونه و ارایشگر پیش این دوره دیده ها میزنن که کجو وماوج میشن اعتراف نمیکنن بخلاطر ارزون شدن رفتن ژل چینی زدن پیش بنداندازی که دوره رفته دیده!!!! اونم اگه والا دیده باشه

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر