2777
2789
عنوان

خواب های ترسناک و عجیبم در بارداری

1173 بازدید | 23 پست

من نمیدونم چرا از وقتی باردار شدم اینقدر خوابای عجیب میبینم، یا خواب کسایی رو میبینم که سالها ازشون بیخبرم و واقعا هم برام مهم نیستن و نقشی تو زندگیم ندارن بعضی خواب هام هم دلهره آور یا حتی ترسناکه مثلا دیشب خواب دیدم نزدیک یک اتوبانی که میشناسم جا گرفتیم یهو از کوه آتشفشان فعال میشه و مواد مذاب خیلی سریع داره همه جا میاد و خیلی سریع حرکت میکنه در حدی که وسط اتوبان مجبور شدیم بچرخیم و مسیرو عوض کنیم تا ماشین نره تو مذاب !!! یا هفته پیش تو خواب داشتم یک دستمو با ساتور قطع می کردم و تیکه تیکه میکردمش و اصلا دردی نداشتم و خونی نمیومد! اصلا هم در طول روز استرس ندارم چرا این خوابها رو میبینم ؟؟؟

.

تجربه شما از خواب هاتون تو دوران بارداری چیه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم همینجور بودم تازه یکم خوابام شیرین شده راجع به بچه میبینم.. تازه هفته هشت بودم روم بختک افتاد ولی به قول شما اصلا نترسیدم برعکس همیشه.. ان شاءالله شماهم خوابت بهتر شه..

میشه برای سلامتی و به موقع به دنیا اومدن پسرم یک گل صلوات مهمونم کنین..❤🌺🤲🏻🙏🏻
سلام عزیزم منم همینجور بودم تازه یکم خوابام شیرین شده راجع به بچه میبینم.. تازه هفته هشت بودم روم بخ ...

ممنون ، البته من قبل بارداری هم هر شب خواب میدیدم ولی الان بدیش اینه خواب های بدم تو ذهنم میمونه وقتی بیدار میشم یادم میاد چی دیدم!! خوبا رو یادم نمیاد 😏

یعنی طبیعیه چرا اینجوری میشه ؟؟

اره کاملا طبیعیه تو این سایتایی که هفته به هفته بارداری رو توضیح میده هم نوشته که خواب بد و کابوس بخاطر هورمونهای حاملگی طبیعیه..

میشه برای سلامتی و به موقع به دنیا اومدن پسرم یک گل صلوات مهمونم کنین..❤🌺🤲🏻🙏🏻