2777
2789
تا آخر شب از بین ۲۰ تا تاپیک ۱۹ تاش در مورد این جور مسایل  هست حالا شما چرا حرص میخوری؟

برای اینکه روز وشب تاپیک خاله زنکی میذارن کسی معترض نیست اما اگر همچین تاپیک هایی بزنیم معترض میشین. البته شما رو نمیدونم ولی بعضیا چشم ندارن ببینن استاد اینقدر دوستدار داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاد بود اما بزرگوار بودنشو من یکی شک دارم😅 مردی که سر پیری زنشو طلاق بده و بره کسی که جای دخترشه رو بگیره از نظرم چیزی که نیست بزرگواره😅 اما در استاد اواز بودن و صدای خوبش شکی نیست

عزیزم اینجا پر از فنای تتلو و ساسی مانکن هست با دقیقا همون فرهنگ ...نوشتن از استاد اینجا اشتباهه&nbs ...

همشونم خاطر خواه های تتلو نیستن بعضیا شون دارن آتیش میگیرن که این همه تاپیک برای ایشون زده میشه به دلایل دیگه

استاد بود اما بزرگوار بودنشو من یکی شک دارم😅 مردی که سر پیری زنشو طلاق بده و بره کسی که جای دخترشه ...

کار حرام که نکرده ..😏قانون و شرع اجازه داده تا ۴ تا بگیره ..حالا این طلاق داده ..شما ناراحتی از قانون و شرع ؟؟😑

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
کار حرام که نکرده ..😏قانون و شرع اجازه داده تا ۴ تا بگیره ..حالا این طلاق داده ..شما ناراحتی از قان ...

مهم اینه که معیارتون از خوبی و بدی کار چی باشه. یه نفر سالها با دوست دخترشه و متعهد بهش منتها بدون صیغه و خوب حرام. یکی صد تا صیغه داره و همه حلال! از نظر شما کار مورد دوم درسته چون حلاله؟ خوب نظر همه این نیست😅

از نظر من مردی که بعد از ۳۱ سال، وقتی خوب عمر و جوونی زنش رفت زنشو طلاق میده و بعد میره با یکی کوچیکتر از دخترش زندگی میکنه شخصیت جالبی نداره. البته شخصیت فردی جدا از شخصیت حرفه ایه . قصد مقایسه ندارم و این صرفا یه مثاله اما هیتلر هم نقاش خوبی بود اما ادم خوبی؟!! از نظر من نه!

کار حرام که نکرده ..😏قانون و شرع اجازه داده تا ۴ تا بگیره ..حالا این طلاق داده ..شما ناراحتی از قان ...

ولی واقعا بی معرفتیه به خاطر یه زن دیگه کسی همسرشو که سالها باهاش زندگی کرده طلاق بده همینطور اگه زنی به خاطر مرد دیگه ای از شوهرش جدا بشه بی وفاییه 

استاد بود اما بزرگوار بودنشو من یکی شک دارم😅 مردی که سر پیری زنشو طلاق بده و بره کسی که جای دخترشه ...

چطور همه جا دم از دخالت نکردن تو حریم خصوصی میزنین حالا ازدواج مجدد استاد شده دلیل بر بزرگوار نبودن ؟ 

چرا قضاوت میکنی؟شما که از ریز مسائل خصوصیشون نبودی که قضاوت میکنی