2777
2789
عنوان

سفره بی بی سه شنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 61 پست
خیر پیامبر نداریم ولی پیامبر زاده و امامزاده تا دلت میخواد داریم حالا فهمیدی

بله 

فیلم رنگ خدا رو دیدی؟ کارگردان ی امامزاده ی الکی برای فیلمبرداری درست کرد

بعد از ۱۰ سال رفت دید مردم ابله اونجا رو برای خودشون کردن امامزاده  بدون هیچ پیشینه ای

تا دلت بخواد ازین امامزاده ها زیاد داریم   و مردم بی عقل زیادتر

ریپ نزن  چون جواب نمیدم

من نمیدونستم و تو فامیلم نداشتیم.واقعا ناراحت شدم از این کار

لطفا تاپیک و قفل کن 

عزیزم ت تاپیک هنوزم هستن سادات هایی گ این حرفا واقعا براشون گرون تموم میشه

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنده خدا منم همینو مییگم که  من اعصابم خورده که چرا باید به مادر جدم بی احترامی بشه

خدا لعنت کنه کسایی رو که از روی دشمنی با ۱۴ معصوم  اینجور چیزا میسازن

ب خدا قسم خیلی ازین امامزاده ها الکی هستن

بله  فیلم رنگ خدا رو دیدی؟ کارگردان ی امامزاده ی الکی برای فیلمبرداری درست کرد بعد از ۱۰ سال ...

حرفات درسته من فک کردم داری بی احترامی میکنی

شزمنده...

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
خدا لعنت کنه کسایی رو که از روی دشمنی با ۱۴ معصوم  اینجور چیزا میسازن ب خدا قسم خیلی ازین امام ...

عزیزم من خودم سادات هستم خیلی ناراحت شدم فک کردم داری بی احترامی میکنی شرمنده...

نه بابا چه بی احترامی من مخلص جد شما هم هستم💞💞💞

من بدمتوجه شدم حرفاتو

انشاالله ک هممون عاقبت بخیر بشیم...

عیب نداره گلم  بی خیال😘😘😘 الهی آمین 🤲🤲🤲🌹🌹🌹

قربونت

دیگه من یکم رو این موضوعات حساسم کلم داغ شدببخشید😁

🤲🤲آمییییییین

مثله منی یکی ب ائمه توهین کنه. دیگه خودم نیستم🥰🥰🥰😉

دمت گرم زنده باشی❤❤❤

نه کاچی وسفره  بی بی سه شنبه مربوط حضرت زهرا نیست این کاچی رو با کاچی حضرت زهرا غالبا اشتباه می ...

عزیزم اگ هستی میشه راهنمایم کنی ؟میتونم بدون کاچی سفره بندازم و فقط خودم تنها باشم؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜