2777
2789
خانومااا هر روز خونه تمیز میکنید؟؟؟ من از دختری شلخته بودم خیلی اهل خونه تمیز کردن نیستم جونمو می ...

وای من هرروز خونمو تمیز میکنم یعنی کلا در حال تمیز کردنم

به امید برآورده شدن آرزوهام 💞💞💞💞💞💞
حواسم پی دختر وروجکم من برده تو خیابون اومدم ی بار ابش رفته بود. بازم اب ریختم. دوباره رفتم دنبالش ب ...

😍😨😨😨😂😂😂😂😂

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز 5 عصر رسیدم خونه تا 6 دوش گرفتم و مرتب کاری

بعش خورشت الوچه درست کردم

محشر شد

امشب تنهام نیمرو میخورم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
چیزی نمیگه شوهرت؟

نه طفلی، مخصوصا الان که نینی دارم دیگه شورشو دراوردم و حسابی دارم سو استفاده میکنم

ولی قبل بارداری هفته‌ای دوبار خونه رو تمیز میکردما، ولی اونجوری نیستم که خیلی مرتب باشمو همیشه خونم برق بزنه

در حد معمولی

یه دوست دارم که خیلی تمیزه، همیشه اشپزخونش درخشانه، میگم خدایا یه نوری به قلب من بتابون بزار اینجوری تمیز شم ولی هییییچ

کشک بادمجون راحته

استامبولی

من وقتایی که وقت نمیکنم غذا درست کنم یه برنج سفید میذارم یه بسته هم گوشت چرخکرده سرخ میکنم حالا با رب یا بی رب

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

چ ایده هایی میدن واسه شام راحت😐شام راحت برای من شامیه ک اجاق گاز رو روشن نکنم اصلا😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نه طفلی، مخصوصا الان که نینی دارم دیگه شورشو دراوردم و حسابی دارم سو استفاده میکنم ولی قبل بارداری ...

منم همیشه خونم تمیزه خداروشکر

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
تو این فصل یکم سخته آدم دوست داره غذای گرم بخوره 

ما هم غذای گرم میخوریم

گیاه خواری که فقط سالاد نیست 

مثلا مامارونی، لازانیا، پیتزا، خورشت ها، باقالی قاتق، لوبیا پلو و ...

ولی بدون گوشت و مرغ