2777
2789

سلام من ۱هفته پیش بخاطر عملی بیهوش شدم

از دیشب کل بدنم درد میکنه

گردنم خیلی زیاد.تب و لرز دارم چشام میسوزه😭😭

عوارض بیهوشی یا کرونااا گرفتم😭😭😭😢

اینم بگم آبریزش بینی گلو درد سینه درد هیییچ ندارم؟؟

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

با دکترت مشورت کن خیالت راحت شه

چون همه علائمشون مثل هم نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بود خودتو ناراحت نکن😏اخرش خوب میشی💕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

کرونا نیست یعنی؟؟

انقدر بزرگش نکن

هر چی هست یه مدته خوب میشه

شاید سرماخوری

شاید اثر بیهوشیه

چرا باید سریع ناراحت شی😊

بیخیال باش که بدنت قوی باشه

نه عزیزم هر کی کرونا گرفته میگه استخون درد دارم انگار استخوانام داره میشکنه ب خودت تلقین نکن 

نه میخوابم خوب میشم

ولی بعدش حالم بد نیشه

انقدر بزرگش نکن هر چی هست یه مدته خوب میشه شاید سرماخوری شاید اثر بیهوشیه چرا باید سریع ناراحت ش ...

اگه کرونا گرفته باشم میخوام بر م خونه خودم

الان خونه بابامم مامانم ازم پرستاری میکنه😭😭😭