2777
2789
عنوان

همسایه ی بدبین

198 بازدید | 22 پست

چرا بعضیا انقدر نسبت به مردا بدبینن و همه مردارو بدمیبینن. نامزدم خیلی خوبه از هرلحاظ و واقعا خوبیش برام ثابت شده ست و اینکه ما بعد سه سال دوستی عقد کردیم و هر روز هم عشقمون بیشتر شده. الان باهمسایه مون حرف میزدیم درمورد زمان بچه دار شدن، من گفتم تا پنج سال که اصلا بچه نمیارم، برگشت گفت باشه ولی مواضب باش شوهرت سرت هوو نیاره😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کرده هوو اوردن به همین راحتیه،من اوایل ازدواج اتقدر از این موضوع می ترسیدم فکر میکردم یه روز شوهرم در و باز میکنه با یه نفر میاد میگه معرفی میکنم هوو ،خانم اولم ،خانم اول هووت ،بعدم فهمیدم الکیه همش 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بنده ی خدا شاید زخم خوردس از مردا. شایدم ذاتن بدبینه دست خودشون نیست.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

🤣🤣🤣 منو همسرم بعد ده سال تصمیم گرفتیم بچه دار شیم.شکر خدا هوو هم سرم نیاورد🤣

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم اون روز اینجا یه خانومه بود گفت انقد بچه میارم که بالاخره یکیش پسر باشه شوهرم سرم هوو نیاره 😑😑😑دیگه وقتی خانوما با خودشون این کارو میکنن پیشنهادشون به غریبه هم میشه این

چی بگم وقتی میگن خودتونو کامل بپوشونین حق الناسه فلانه عملا دارن جنس مذکر ضعیف و جایز الخطانشون میدن

بعد جالبه هرسری ام منو میبینه میگه اصلا تو دوران عقد رابطه کامل نداشته باش زده میشه ازت میذاره میره 

حالا من با اینکه با طرز فکرش مخالفم و دلایله خودم رو دارم ولی بهش چیزی نگفتم ولی اون چقدر رو داره درمورد رابطه من نظر میده اخه واقعا اعصابم خورد میشه از اینجور ادما خیلی وقتا درو باز نمیکنم ولی یجوری گیرم میندازه

بعد جالبه هرسری ام منو میبینه میگه اصلا تو دوران عقد رابطه کامل نداشته باش زده میشه ازت میذاره میره& ...

ببین حالا درباره رابطه نظر منم همینه ولی تحمیل نمیکنم ادم یبار دوبار حرفشو بزنه کسی محل نده نگه بهتره ولی معاشرتتو بااین افراد کم کن گاهی وقتا هیچکس مثل یه مشاوره راه درستو نمیگه مردم یا دارن آدمو امر میکنن یانهی ولی مشاوره فرق داره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.