2777
2789
عنوان

حق دارم اعصابم خورد شده یا نه

155 بازدید | 17 پست

با اینکه میدونم حقشه و وظیفشه ولی خیلییی ناراحتم.

شوهرم ۱ماه سر کار بود راه دور . روز ۲۰ اومد خونه ۱روز موند و رفت . فقط خونه خودمون اومد و جایی نرفت.

بعد ۱۰ روز . اومد دیروز . دیروز دقیقا ساعت ۶ عصر اومد خونه موند تا امروز صبح رفتیم بازار خرید...تا ۱۲ برگشتیم خونه ساعت ۲بعداز ظهر  رفت بره خونه مامانش اینا...

بعد یکماه امروز رفت بره خونه باباش...(آخرین بار شاید ۴۰ روز پیش رفت خونه باباش اینا)

حالا من خیلیییییی ناراحتم که بعد ۱۰ روز اومد و فقط ۱ روز موند پیشم . رفت خونه باباش...

حق دارم ناراحت باشم یا نه🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر حق نداری.مگه صاحبش که فقط در خدمت توباشه.پد. و مادرم به اندازه همسر محترم هستن

خیلی از دستش ناراحت شدم🙁 دوس دارم همش پیش خودم باشه نمیدونم چرا...

اخه تا فردا پس فردا از خونه باباش برنمی گرده . چون دوره.

وقتی بیاد هم باید بره سر کار و تا ۲ هفته نمیاد..

بخاطرت برمی‌گشتمیگفتی دلم بغلتو میخوادبیام باهات بعد فردا برم گردونی؟ قطعا نه نمیگفت

نه نمیگفت...مشکل این بالا گفتم...رفتن روستاشون . با نیسان رفتن ۲ نفر بیشتر جا نمیشد . باباش و برادرش همراهش بودن جا من نمیشد بلکه عقب🙁

نه نمیگفت...مشکل این بالا گفتم...رفتن روستاشون . با نیسان رفتن ۲ نفر بیشتر جا نمیشد . باباش و برادرش ...

بهش بگو دفعه بعد یک فکری واسه منم بکن

یک ماشین دیگه کرایه کن منم باهات بیام

لایک نکن لطفا😬
بهش بگو دفعه بعد یک فکری واسه منم بکنیک ماشین دیگه کرایه کن منم باهات بیام

دفعه بعد که اونا باهاش نیستن...خودمون دوتاییم . 

مشکل این دفعه هستش 🙁 اصلا عصبی ام خیلیییی ناراحتم . نمیدونم چرا اصلا دوس نداشتم بره .

از ساعت ۲تا الان فقط ۱ بار زنگ زدم بهش و گفتم کجایی و خدافظ تمام..

اگه کار هميشگي باشه خوب نیست ولی اگه استثنا باشه مشکلی نداره. البته بستگي هم داره چند روز مرخصی داش ...

مرخصی نداره...یه دیروز عصر اومد . یه امروز خونه بود تا ظهر . تا فردا خونه باباش🙁

ببین من فکر میکنم همه ما زنا اینجوری هستیم ناخودآگاه ناراحت میشیم از چنین مسایلی اما از نظر من کشش نده این ناراحتی تو اولا که موضوع مهمی نیست اصلا

ثانیا به این فکر کن که چکار میتونی بکنی که کاری ازت برمیاد!؟؟ بری با شوهرت دعوا کنی؟؟؟ اونم فکر کردی میاد میگه غلط کردم رفتم اونجا تو راس میگی؟؟؟

مطمن باش رفتار بدی باهات می‌کنه و از چشمش میوفتی 

عین خیالت نباشه

تموم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببین من فکر میکنم همه ما زنا اینجوری هستیم ناخودآگاه ناراحت میشیم از چنین مسایلی اما از نظر من کشش ن ...

اتفاقا شوهرم گفت میدونم کم موندم ولی ۴۰ روزه نرفتم همش زنگ میزنن اگه نرم دیگه نمیشه برم تا ۱۵ روز دیگه...

با حالت ناراحتی راهیش کردم . از ساعت ۲ ظهر تا الان هم فقط ۱ بار بهش زنگ زدم