چی کار میکنید من خودم خیلی وقته با تنهاییم کنار اومدم ولی بعصی موقها اطرافیان حس ترحم بهم دارن مثلا میگن بیچاره ندا که مجرده هیچ چیزو تجربه نکرد یا خواهرم میگه تو که شغلت خوب نیس در اینده تک تنها از آیندت میترسم... اخه من پدر خوبی ندارم نصف بیشتر مشکلات زندگی رو دوش خودمه ولی دلسوزی که برام میکنن حس بدبختی بهم دست میده
خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
ما تو خانواده کلی دختر دهه شصتی داریم که شاغلن و خیلی زندگی اجتماعی خوبی دارن
کیفیت زندگی رو خود آدمها رقم میزنن
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
هیچ وقت نپرسیدم...حتما دلایل خودشون رو دارن اونهام
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
اسی سنی نداری که واقعا انشالله به زودی ازدواج خوب میکنی ازدواج کردن به معنی تنها نبودن نیس خیلیا ازدواج کردن و با وجود همسر شدیدا احساس تنهایی میکنن درضمن من تو اطرافم زیاد دیدم دخترایی که با سن بالا ازدواج کردن موفق تر بوده ازدواجشون و همسرشون هم خیلی خوب دراومده یکی از فامیلامون ۴۰ ساله بایه پسر ۳۲ ساله ازدواج کرد الانم یه بچه دارن