2777
2789
عنوان

امروز ی چیز عجیب ازم دفع شد😳

346 بازدید | 13 پست

سلامامروز  یبار ساعت هفت  و نیم یبار نه و یبارم ده با درد قائدگی ازم لخته  ژله ای دفع شد(ببخشید) یکمم صورتی میزد

ممکنه مشکلی برای جنین پیش بیاد؟

ممنون که اومدی پیشمون.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد زایمان نداری؟؟

شاید زایمانت داره شروع میشه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

عزیزم منم همین مورد برام پیش اومد پریروز ولی سفید بود ،من رفتم بیمارستان چک شدم دهانه رحمم یه سانت باز شده بود ولی درد ندارم ،شما بسلامتی داری وارد مرحله زایمان میشی ،

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

اگه دردات منظمه مثلا هر نیم ساعت یه بار یه سر برو بیمارستان چک شی ،احتمالا اون ترشحات موکوس هست که داره از دهانه رحمت دفع میشه ،طبیعی میخوای زایمان کنی ؟

عزیزم منم همین مورد برام پیش اومد پریروز ولی سفید بود ،من رفتم بیمارستان چک شدم دهانه رحمم یه سانت ب ...

من سه روز پیش دهانه  رحمن دو سانت باز بود😢نه خیلی زود 

ممنون که اومدی پیشمون.  
بله دو سه روز پیش معاینه شدم  رحمم دو سانت باز بود

حواست باشه دیگه ،ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی ،نگران نباش ،خیلی هم زود نیست ،ولی اگه درد داری یعنی دهانه رحمت داره باز میشه ،البته باید بری ببینن چقدر باز شده ،

نه فقط درد پریودی خفیف

عزیزم داری نزدیک میشی ب زایمان وسایلتو جفت و جور کن کاراتو کن اماده باش

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
حواست باشه دیگه ،ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی ،نگران نباش ،خیلی هم زود نیست ،ولی اگه درد داری یعنی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت  حتما چک میکنم 

ممنون که اومدی پیشمون.  
عزیزم داری نزدیک میشی ب زایمان وسایلتو جفت و جور کن کاراتو کن اماده باش

😣وای من اماده نیستم 😂ب قول مامانم ک میگه تو میخای تا 1400نگهش داری از ترس

ممنون که اومدی پیشمون.  
😣وای من اماده نیستم 😂ب قول مامانم ک میگه تو میخای تا 1400نگهش داری از ترس

عزیزم‌ب خیرو سلامتی و راحتی زایمان کنی