2777
2789

🍵🍵شولی یزد، ضامن سلامتی🍵🍵

🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵

🍲🍲🍲🍲شولی چیست ؟🍲🍲🍲🍲

🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕

♦️نوعی پیتزای یزدی است که از نظر خاصیت با خاویار برابری میکند.

♦️تقریبا هر هفته یکبار غذای هر یزدی است .

♦️اهل خانه پس از صرف آن با گفتن:(آخ بچه پوکیدم) از خدای خود تشکر میکند.

♦️شولی خورون معمولا حواشی متفاوتی دارد.

😀🤑😜😅😝😁😎😛😘🤓😤😩🤗😍 🎭 @yazdiam 

:به عنوان مثال::

🔺-راسی یخدوگ برا ننه هم ببر بنده خدا نمتونه خونه درآد

🔺زنگ عاروس هم بزن بیاد یتا کاسه کوفت کنه دوباره توقاش (توقع) مشه ، نشینه بگه هر چی دارن مکنن تو حلق دختراشون و دوماتاشون

🔺یتا کاسگ (کاسه کوچک) هم ببر بره عاروس فاطی . مگفتن بنده خدا دیه هوش وبشر نی ماسی پوشکش کنن 

🔺یخدگ ته قابلمه جا بذار شو پیرت( پدر (PIAR) سر کار بر مگرده بخوره

👈👇👆✌️👌👐👂👅🖕👉👆☝️👌 🎭 @yazdiam 

در حین مراسم شولی خوران خانگی حوادث جهانی زیادی بررسی می گردد مانند:

🔺-دختر غلومسین همسیه اوسنه یا نه-

🔺مصوموگ دختر حاج علی هم رفته کربلا 

🔺-نفر بغلی :خاک تو سرش کنن خدا حافظی هم نکردن

🔺-راسی زهرگ خالا جانی چچی براد آورده ؟

🔺-ما خو شانس مادر شوهر م نداریم دیرو رفتم خونشون تارفم نکرد (وبا کمی آبغوره گرفتن)الهی دخترش هم بکشه اقدری من چرزوندن من خو راضی نمشم

🔺-مگن برا دختر عمه سلطون خواستگار اومده. پ چرا هیچی نگفتن. بسکه سوراخی هسن ندیدی تا روز عقد ممد رضاشون هیشکه خبردار نشد. من خو نمرم یادت نی   اونا هم عاروسی ما نیومدن....

اینا رو ولش کن یه کاسه کافور بده من بخورم😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه ذهن منحرف رو😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خیلی بدمزس😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
سلام خوبی یجاگفتی خواهرت تورژیم شیره ارده میخورده کمم کرده چجوری اخه من رژیم گرفتم بعدصورتم خیلی بدش ...

اونو نمیدونم ولی میگن ژله برای پر شدن صورت خوبه

خواهرمن دیگه چیزی نمیخورد تو مدت رژیمش

چون چربی کنجد طبیعی هست مصرف میشه و باعث چاقی نمیشه

مخصوصا اگه با شیره طبیعی باشه