2777
2789
عنوان

لک صورت

605 بازدید | 44 پست

چند تا تایپیک درمورد این مشکلم زدم

دیچی کار کنم از دست این جاهای جوش و لکه های صورتم؟

خدا خودش میدونه چقدر تا الان خرج کردم

بی فایده بوده

همین الانم تحت نظر یه دکترم

ولی میدونم اثر نداره

بخدا دیگه خسته شدم

شب رفته بودم پارک

بعد دخترم تو تاب بود

یه دختر بچه 8-9ساله هم اونجا بود

بهم گفت همین یه دونه بچه رو داری؟

گفتم اره

گفت عه شما اینقدر صورتت چروکه فکر کردم پیری

اصلا موندم!!!

اینقدر گریه کردم و کفر گفتم

یه جرعه سکوت ِِ.

نمیشه عکس بدی ببینم؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

کفر نگو... 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود کرد که گفت  شبها کرم ضد لک سیگل بزن.....پن روشن کننده اویدرم هم بزن......ضدآفتاب بی رنگ هم بزن......خوب میشی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

عریزم من تجربه خودمو میگم 

الوئه ورا عالیه 

یه برگه بزرگشو بخر ژل داخلشو بریز تو مخلوط کن 

یه قاشق گلاب و نصف لیمو تازه بریز 

بعد روشن کن دستگاهو بزار حسابی مخلوط بشه 

بریز تویه ظرف شیشه ایی که سرش چفت بشه بزار یخچال 

روزی سه بار بزن 

بزار یک ربع باشه برو بشور 

عااااالیه تجربه شده برا لک و چروک 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
بیخود کرد که گفت    شبها کرم ضد لک سیگل بزن.....پن روشن کننده اویدرم هم بزن......ضدآفتاب ب ...

الان که دارم داروها و کرم های دکتر جدیدم رو استفاده میکنم

یعنی مشکلی پیش نمیاد چیزهایی که شما هم گفتی بزنم؟

یه جرعه سکوت ِِ.
فعلا که از دیشب تا حالا اینقدر گریه کردم و اعصابن خرده اگه حالم بهتر شد میفرستم بخدا نمیخوام حتی ک ...

بچه گاهی چرت هم میگه

حالا

یه روشن میگم بهت عالیه

انشاءالله برا شماهم اثر کنه .هر کی زده جواب گرفته

برا چروک هم میگم برات

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
فعلا که از دیشب تا حالا اینقدر گریه کردم و اعصابن خرده اگه حالم بهتر شد میفرستم بخدا نمیخوام حتی ک ...

حالا نه دیگه هر چی گفت راست باشه.......  ولی بچهه خیلی پررو بوده

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
الان که دارم داروها و کرم های دکتر جدیدم رو استفاده میکنم یعنی مشکلی پیش نمیاد چیزهایی که شما هم گف ...

چی میزنی الان؟؟؟؟؟

دکترها چی میگن ؟ برای چروک بودن و خط و خوط ژل بزن لک هات چه مدلیه مگه ؟

لکه های حاملگیه

باید لیزرکنم

ولی از شانس من دکتر خوب نیست

یه دکتره هم که خیلی تعریفش رو شنیده بودم

دو جلسه رفتم نزدیک 500 هم خرج کردم

ولی دیگه گفت رفته تهران

یه جرعه سکوت ِِ.