2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصلتو خریدارم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من دوقلو دارم دلم میخاد بچه هام ۲ سالشون شدن دوباره دوقلو باردار بشم 😁 ب هرکی میگم مسخره میکنه بنظرم ب اونا ربطی نداره وقتی تو خودت می بینی و شرایطش داری بیار ....من تنبلی تخمدان داشتم عزیزم قرص کلومفین میخوردم اما اینارو بذار بهت بگم حاملگیش سخته خیلی ....بچه های من زود ب دنیا اومدن با سرنگ شیر میخوردن ....خودم ۱۵ روز بیمارستان بودم ...زایمان خیلی بد ....صبرت باید زیاد بش هرکی میگه هر چ بزرگتر میشن راحت میشی هم راست گفتن هم نه شیرینیش بیشتر میش اما در این حد بگم نمیتونی از کنارشون ی دقیقه دور بشی

میشه بازم برام بگی

آخه من الان آمپول دیفرلین زدم تا اندومتریوز رحمم رو کنترل کنند

ولی خب طاقت  از دست دادن فرصتهای مامان شدن رو ندارم

نمیدونم سر بچه های قبلیم چه ناشکری کردم که به این روز افتادم...

مامی دوقلوی عزیزم

چندسالته.بچه هات چند وقته هستن؟

بچه های من دختر۵سال پسر۷سال هستن🤗

البته با این اوضاع دبستانی شدنشون فکر میکنم یه قلو هم از سرم زیاده...😇

ولی به زیاد قکرمیکنم که خدا حداقل یکی بهم بده😅😅

بنظرم پروژه دسشویی بچه از تمام پروژه های دانشگاه  سختتره

صبر کن وقتی مطمئن شدی دسشویی شون رو رفتن بعد اقدام کن 

چه یکی چه دو تا...مرحله ویار حاملگی و حتی شیردهی پس از زایمان نباید نباید نباید با مرحله پوشک گیری بچه یک زمان باشه...