2777
2789
عنوان

درباره بازی کلش کی اطلاعات داره لطفا بهم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 71 پست
اره از اونجایی که هرکاری کنن حتما گندش رو باید دربیارن پرسیدم 😅

تو گروه ها مرد زیادتر هست ولی زن هم هست که با هم چت هم میکنن

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداره یه گروهه همه با هم چت میکنن نمیشه رفت پیوی کسی و در کل یه بازی به نظر خانوما حوصله سر بر و ...

من خودم یه مدت معتادش بودم ب شدت

یهو گذاشتمش کنار

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
این چت هارو چجور ازکجا میتونم ببینم‌

باید گوشیشو برداری بری وارد بازیش بشی

کنار صفحه سمت چپ یه فلش هست اونو بزنی نوار چت میاد بیرون میتونی بخونی

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
من خودم یه مدت معتادش بودم ب شدت یهو گذاشتمش کنار

اره خود منم داشتم با این که معتاد میکنه ادمو اما بازم حوصله سربره مگه اینکه وار بزنی که از استرس خود من شب خوابم نمیبرد که چجوری بزنم😂🤦🏼‍♀️

من خودم یه مدت معتادش بودم ب شدت یهو گذاشتمش کنار

از کجا باید بفهمم با کی بازی میکنه ؟تو خوده بازی باید برم بعدش چی؟

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
برادر من بازی میکرد اون خودش آدماشو انتخاب میکرد و بعضا همرو مینداختن بیرون با دوست دخترش بازی میکرد ...

حالا نیازی هم نبود همه رو بندازه بیرون 

البته حال میده اذیت کنی😈

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
باید گوشیشو برداری بری وارد بازیش بشی کنار صفحه سمت چپ یه فلش هست اونو بزنی نوار چت میاد بیرون میتو ...

جدی به همین راحتی یعنی اگه داریش میشه اسکرین بگیری بفرستی ببینم دقیق

اره خود منم داشتم با این که معتاد میکنه ادمو اما بازم حوصله سربره مگه اینکه وار بزنی که از استرس خود ...

منم همینطور، انگار امتحان داشتم.

یعنی جزء اولین نفرا بودم ک وار میزدم.

😂😂عزیزم خیالت راحت شوهره من ۶ ساله تو کلش بازی میکنه تا حالا گند و مندی ازش ندیدم 

چتاشو دیدی آیا؟😂😅

جدی به همین راحتی یعنی اگه داریش میشه اسکرین بگیری بفرستی ببینم دقیق

پاکش کردم حقیقتش ولی یه بازیه دیگه از شرکت سازنده اش دارم مث همونه چتش الان عکس میگیرم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

الان خیلی تغییر کرده من سه سال پیش پاک کردم

ببین سمت چپ صفحه قسمت چت و اطلاعات کلن هست

بزن رو اون فلش صفحه چت باز میشه، مشخصه دیگه چی گفتن.

عزیزم یه بازی گروهیه البته اونا فقط هم تیمی ان هر کس جدا واسه خودش بازی میکنه و امتیاز جمع میکنه

البته اصلا چیز مهمی نیست به نظرم درگیرش نشو چون نه کسی عکس داره نه درباره چیز دیگه حرف میزنن معمولا همه گرم بازین چون کلنم قوانین داره اگه حرف بی ربط بزنن احتمالش هس بیرون انداخته شن

بیخیالش