2777
2789
عنوان

تزریق گونه

189 بازدید | 10 پست

دوستان کسی تزریق گونه انجام داده،؟؟؟؟راضی بودید؟؟؟؟صورتم لاغر خیلی....بی حالته

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
خواهرم انجام داده  عالی بود البته ایران انجام نداد

ایران که تو این چیزا خوب پیشرفت داشته  خواهر شما هم صورتش لاغر بود؟؟؟؟میدونی چند سی سی زد؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایران که تو این چیزا خوب پیشرفت داشته    خواهر شما هم صورتش لاغر بود؟؟؟؟میدونی چند سی سی ز ...

چندتا از دوستاش تو ایران انجام دادن تازه جای خوب ولی باب میلشون نبوده اونم کلا گف ایران نمیزنم

حدودا ۴سی سی

صورتش خیلی لاغر تبود دوست داشت گونه هاش بزرگتر باشن 

۴ سی سی؟؟؟؟؟؟؟؟پس من باید ۸ سی سی بزنم  

عزیزم شما ژل تزریق کردی؟راضی بودی چقدر ماندگاری داشت؟

بله .....پارسال مرداد ۳ سی‌سی......آبان ۲ سی‌سی......اسفند ژل گرونتر زدم ۱.نیم سی‌سی........تازه جا افتاد و معلوم شد.....البته من ژل لبو گفتم ها.....الان تاپیکو دیدم خیلی قدیمیه.....فکر کردم ژل لبو میگین