2777
2789

دوستان اهل خراسان جنوبی

من توجه کردم که هر بار میریم ‌مهمونی و شیرینی یا شکلات یا حتی هدیه ای برای فرزند میزبان میبریم به هیچ وجه جلوی ما شیرینی یا هدیه رو باز نمیکنن و نمیارن. خواستم ببینم فقط خونواده و دوستان همسرم اینطوری هستند یا جزو رسم و رسوم اون منطقه هست؟ 

من گاهی حس بدی بهم دست میده و فکر میکنم نکنه از شیرینی یا هدیه ما خوششون نیومده. چون ما رسم داریم بلافاصله باز میکنیم 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ی شوهرمنم اهل اونجان. خجالتی ان چون. ربطی به رسم نداره. خیلی جاهابازمیکنن خیلی جاها نه. اصلامنظوری ندارن برعکس بسیارادمهای خوش قلب ومهربونین

1403/5/22مردم

وا من جنوبیم اصلا هم رسم خاصی نداریم سر این موضوع اگه مهمون نزدیک باشه مثلا خواهر برادر یا پسر و پدر و اینا باشه باز میکنیم جلوش ولی اگه یکم دورتر باشه میذاریم بره بعد باز میکنیم

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

چون خراسان جنوبی یِ نمور خسیس و اقتصادی ان😶😶

ریپلای نکنید تنکیووووو 

خودم مشهدی ام نسب ب خراسانهای شمالی و جنوبی شناخت مکفی دارم😅

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

فک نمیکنم به رسم و رسوم و منطقه ربط داشته باشه هرکسی یه جوریه دیگه من خودم باز میکنم چه کادو چه شیرینی ولی بعضیارم دیدم باز نمیکنن

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

منم دیدم بعضی ها باز نمیکنن. ما مهمان هر چی بیاره همون رو هم برای پذیرایی کردن میاریم 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!