2777
2789
عنوان

رفتیم پیش مشاور خانواده

207 بازدید | 22 پست

تو تاپیک  فیلمی گفتم که با شوهرم دعوا کردیم سر مسائل پیش پا افتاده کلا مشکل اساسی نداریم و شوهرم گفت خسته شدم دیگه از دعوا میخوام جدا شم و طلاقت بدم مهرت هم میدم منم قبول نکردم گفتم آخرین راه رو هم برویم پیش مشاور برای امروز رفتیم مشاور شوهرم به مشاور گفت صادقانه میگم دیگه حسی بهش ندارم .من اون لحظه میخواستم بمیرم چند روزه میگه ولی باور نمی‌کردم و می‌گفتم ناراحتی عصبیه الان  خیلی  سختمه مشاور هم گفت مشکلات حاد نیس اگه حسن دائمی بود نمیشه کاری کرد به شوهرم گفت ولی اگه گذرا بود میشه مشکلات رو حل کرد  .چیکار کنم از یه طرف حرف شوهرم دائم تو ذهنمه از یه طرف چیکار کنم واسه درست شدنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزور موندن.دوست داشتن یه طرفه .عشق یه طرفه هم واس خودادم  عزابه هم طرف مقابلشو متنفرمیکنه

چیکار کنم منم دوست ندارم اینطور زندگی رو ولی مشاور گفت صبر کنید اگه شش ماه حست تغییر نکرد بردی واسه جدایی  

از طلاق میترسم   ولی بعد شنیدن حرفش خیلی ناراحتم وسردرگم

ترس نداره عزیزم وقتی قرار خونه به نامت کنه 

طلاق بهتره از بودن تو این رابطه ست 

یا لااقل نشون بده راضی به طلاقی ببین پشیمون میشه یا ن

چیکار کنم منم دوست ندارم اینطور زندگی رو ولی مشاور گفت صبر کنید اگه شش ماه حست تغییر نکرد بردی واسه ...

خب پ صبرکن شایدم گزرا باشه وازروی عصبانیت

ولی اگه دیدی حسش همونه وتغییری نکرد بفکرخودت باش عزیزم

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪
خب پ صبرکن شایدم گزرا باشه وازروی عصبانیت ولی اگه دیدی حسش همونه وتغییری نکرد بفکرخودت باش عزیزم

منم همین طور فکر میکنم خانوادم پشتمن میگن تصمیمی بگیری ما پشتتیم خونه هم دارن در اختیار من و بچم بذارن مهرمم شوهرم میده از حرف مردم و بخاطر بچم میترسم وگرنه دلم شکسته

منم همین طور فکر میکنم خانوادم پشتمن میگن تصمیمی بگیری ما پشتتیم خونه هم دارن در اختیار من و بچم بذا ...

همیشه میگن در دروازه رومیشه بست  دردهن مردمو ن

مردم همیشه درحال حرف زدنن .بفکرخودت باش مهم نیست ک بقیه چی میگن وچی فکر میکنن .بچتم بااین شرایط جداییتو باشمازندگی کنه خیلی بهتره تااینکه تویه شرایطی زندگی کنه ک مدام دعواباشه یا طلاق عاطفی بین مادروپدرش

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪