2821
2789
عنوان

کمک کمک تروخداااا

108 بازدید | 15 پست

خانوما چطوری ی پیچ فیک بسازم

میخوام شوهرمو امتحان کنممم 

ی سیمکارتم بیشتر ندارم اونم شماره خودمع ک شوهرم داره

حالا چ کنم بهم یاد بدید🤭

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اکانت زیاد دارم بیا با یکیشون برو

واعای راس میگی

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
نکن این کارو درست نیست در همین حد میتونم بهت کمک کنم...

چرا

اره

باش پس بهم‌بده

اگر شوهرت بفهمه باعث بی اعتمادی و سردی میشه هرچند همین الانش بهش اعتمادی نداری

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

میرید یه عکس دختر مکش مرگ ما میذارید کلی هم عشوه میاین که جلو شوهرتون نمی رید بعد توقع دارید شوهرتون مقدس بازی دربیاره؟معلومه دلش غنج میره وباخودش میگه دخترا بهم نظر دارن وخبر نداشتم تا الان ومدت ها ذهنشون در گیر این مسائل ودخترای دیگه میشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز